Energy Expo - Join the revolution

Seria iPhone 16, lansată oficial și în România. Prețuri pentru toate variantele și pentru accesorii

Scris de | 20 septembrie, 2024
Seria iPhone 16, lansată oficial și în România. Prețuri pentru toate variantele și pentru accesorii

Astăzi, 20 septembrie, este data oficială de lansare a noilor modele iPhone 16 de la Apple. Așa cum se întâmplă de câțiva ani deja, Apple aduce oficial aceste telefoane și în România, simultan cu restul țărilor din primul val de lansare, ceea ce înseamnă că de astăzi vom putea intra în magazinele locale pentru a cumpăra un astfel de telefon. Desigur, așa cum am văzut în anii precedenți, stocurile pentru anumite modele și anumite opțiuni de stocare ar putea fi limitate, așa că pentru unele configurații va trebui să așteptăm să intre din nou în stoc după perioada de lansare.

Cât costă iPhone 16 în România

Tot de astăzi, telefoanele vor începe să fie livrate către cei care au făcut deja precomandă pentru noile modele. Fie că vrei să cumperi un iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro sau un model de top iPhone 16 Pro Max, acestea vor avea, în mare parte prețuri similare, cu variații de câteva zeci de lei, în funcție de magazinul ales. Mai jos am inclus lista completă a prețurilor pentru toate configurațiile de stocare pentru iPhone 16 de pe eMAG:

iPhone 16

iPhone 16 Plus

iPhone 16 Pro

iPhone 16 Pro Max

Și noile accesoriile pentru el, precum Apple Watch și AirPods, se lansează tot astăzi

Alături de noile modele de iPhone s-au lansat și noile modele Apple Watch Series 10, Noi variante Apple Watch SE, AirPods 4, AirPods Max cu USB-C și, desigur un nou Apple Watch Ultra 2, în variantă cu carcasă de titan negru. Iată și prețurile pentru acestea:

Apple Watch Series 10

Apple Watch SE (2024)

Apple Watch Ultra 2 Satin Black

AirPods 4

AirPods Max

Urmează să testăm și noi telefoanele, ceasurile și căștile noi de la Apple și vom reveni cu review-uri detaliate aici, pe connect.ro, sau pe canalul nostru de YouTube, connect România.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , , , ,