Energy Expo - Join the revolution

Sonos va lansa un soundbar care va costa 1000 de dolari

Scris de | 19 septembrie, 2024
Sonos va lansa un soundbar care va costa 1000 de dolari

Sonos urmează să lanseze un nou soundbar vârf de gamă, care se va numi Arc Ultra, conform unor poze de campanie de marketing postate recent pe X (fostul Twitter). Aceste imagini confirmă designul dezvăluit anterior în luna iulie și arată că Arc Ultra va fi compatibil cu redarea audio prin Bluetooth, o caracteristică nouă pentru această gamă.

În ultimele zile, Sonos a dezvăluit accidental câteva detalii despre Arc Ultra pe magazinul său online, menționând o tehnologie denumită „Sound Motion”. Aceasta este probabil rezultatul achiziției de către Sonos a companiei Mayht, în 2022, care a dezvoltat o tehnologie revoluționară pentru transductoare audio. Arc Ultra va fi primul produs care va integra această tehnologie, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la un sunet foarte puternic, care să provină din componente relativ mici. Prețul estimat pentru acest soundbar este de 999 de dolari, însă unele surse sugerează că ar putea ajunge și la 1.199 de dolari.

Un alt aspect vizibil din imaginile „leaked” este că Sonos a modificat designul butoanelor fizice. Cel de pornire se află în extrema stângă, controlul redării în centru, iar în partea dreaptă există un slider pentru volum.

Sonos urmează, de asemenea, să lanseze un nou subwoofer, numit Sub 4, care va avea un design similar cu modelele anterioare, dar cu un finisaj mat. Imaginile de marketing arată Arc Ultra împreună cu două subwoofere Sub 4, subliniind faptul că noul soundbar va fi mai mare decât modelul original.

Totuși, lansarea Arc Ultra și a Sub 4 a fost întârziată pentru trimestrul 1 al anului fiscal 2025, ceea ce înseamnă că acestea ar putea fi anunțate oficial până la sfârșitul acestui an. Amânarea vine după o serie de probleme interne la Sonos, inclusiv redesignul aplicației mobile, unul plin de erori, care a cauzat numeroase plângeri din partea clienților. CEO-ul Sonos, Patrick Spence, a recunoscut că lansarea aplicației fără a fi pregătită așa cum trebuie a fost o greșeală majoră, iar asta a afectat moralul angajaților și a dus la concedieri.

Problemele au afectat și lansarea căștilor Sonos Ace, care nu au performat conform așteptărilor, conform unui raport recent publicat de Bloomberg.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: via The Verge