Energy Expo - Join the revolution

O actualizare pentru iPad Pro cu M4 a fost suspendată temporar din cauză că „strica” tabletele

Scris de | 19 septembrie, 2024
O actualizare pentru iPad Pro cu M4 a fost suspendată temporar din cauză că „strica” tabletele

Apple a suspendat temporar lansarea actualizării iPadOS 18 pentru modelele iPad Pro M4 din cauza plângerilor venite de la utilizatori, care au raportat că actualizarea le-a stricat dispozitivele. Aceste modele sunt printre cele mai scumpe iPad-uri pe care compania le comercializează.

Apple a recunoscut problema într-un comunicat pentru Engadget, spunând: „Am suspendat temporar actualizarea iPadOS 18 pentru modelele iPad Pro M4, deoarece lucrăm la rezolvarea unei probleme care afectează un număr mic de dispozitive”.

Problema a fost semnalată inițial pe Reddit, unde tot mai mulți utilizatori de iPad Pro M4 au descris cum dispozitivele lor au devenit inutilizabile după încercarea de a instala noua versiune de iPadOS. Un utilizator, tcorey23, a scris: „La un moment dat în timpul actualizării, iPad-ul meu s-a oprit și nu s-a mai aprins”. Când a dus dispozitivul la un magazin Apple, i s-a confirmat că iPad-ul a fost complet „brickuit”, dar i s-a spus că acesta va trebui trimis la inginerii Apple pentru a i se putea oferi un înlocuitor.

Un alt utilizator, Lisegot, a menționat că magazinul Apple unde a dus iPad-ul defect nu avea un înlocuitor pe stoc, ceea ce înseamnă că va trebui să aștepte între cinci și șapte zile pentru unul nou.

Deși este rar ca o actualizare software să strice complet un iPad, cei de la ArsTechnica, care au publicat inițial știrea, au subliniat că iPad-urile pot fi de obicei repornite în modul recovery în cazul unui eșec de actualizare.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: via Engadget