Energy Expo - Join the revolution

Primul unboxing iPhone 16 Pro ne arată ce (nu) se mai găsește în pachet

Scris de | 18 septembrie, 2024
Primul unboxing iPhone 16 Pro ne arată ce (nu) se mai găsește în pachet

iPhone 16 Pro ajunge în mâinile utilizatorilor abia de vineri, 20 septembrie, însă deja încep să apară primele unități în „libertate”, chiar înainte de data oficială a lansări. Avem astfel un prim clip de unboxing, publicat pe rețeaua X de către Majin Bu, un leaker cunoscut, care ne arată ce se regăsește și ce nu, în cutia noului iPhone 16 Pro. Aceasta este și prima ocazie pe care o avem să vedem cum funcționează butonul Camera Control „în libertate”.

iPhone 16 Pro, livrat doar cu un cablu de încărcare, fără manuale sau autocolante

Clipul de 45 de secunde arată tot procesul de unboxing, de la ruperea sigiliilor de hârtie, până la dezlipirea foliei de protecție de pe ecran și la prima pornire a noului iPhone 16 Pro. Se pare că, la prima configurare, iOS 18 te va întâmpina și cu un mesaj legat de noul buton Camera Control, așa cum am văzut anterior și pe iOS 17 cu Action Button. Practic, trebuie să treci printr-un mic „tutorial”, care îți prezintă noile capabilități pe care butonul pentru cameră le oferă.

Practic, suprafața tactilă a butonului îți permite să faci zoom în aplicațiile de cameră, sau să navighezi între alte setări manuale pentru fotografie și video, precum timp de expunere sau stiluri fotografice. Rămâne să vedem tot ce deblochează Camera Control când vom pune și noi mâna pe noile iPhone-uri.

Foarte interesant la acest clip este însă faptul că ne dezvăluie ceea ce deja știam: Apple a mai scos ceva din cutia iPhone. Acum, telefonul este livrat exclusiv cu un cablu de încărcare USB-C, fără nimic altceva. În anii precedenți erau incluse câteva ghiduri rapide de pornire, informații despre garanție și chiar autocolante cu logo-ul Apple. Acum însă, doar cablul este prezent, iar cutia pare să fie puțin mai mică și decât în anii precedenți. Apple spune că reducând dimensiunea cutiilor, va putea livra mai multe telefoane pe mai puține transporturi, deci va polua mai puțin. Totodată, plasticul a fost eliminat complet din pachetul iPhone 16, spune Apple.

Pentru a putea beneficia de încărcarea la 45W pe fir sau 25W prin MagSafe, va trebui să cumpărați separat încărcătoare de priză cu Power Delivery la această putere, cât și noul încărcător MagSafe. Pentru încărcare wireless Qi2 „standard”, iPhone-urile se încarcă în continuare tot la 15W.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,