Galaxy S25+ apare în primele imagini cu un corp mai subțire

Scris de | 18 septembrie, 2024
Galaxy S25+ apare în primele imagini cu un corp mai subțire

Am văzut deja imaginile 3D realizate după planurile Galaxy S25 Ultra și S25 „standard”, iar acum a venit momentul să vedem cum arată și modelul mijlociu al seriei, Galaxy S25+. Aceiași OnLeaks și Android Headlines au publicat imagini 3D la rezoluție înaltă cu telefonul, și confirmă, din nou, că Galaxy S25 nu va fi o serie care să „reinventeze” flagship-urile Samsung, ci doar una care rafinează și mai mult design-ul cu margini drepte.

Samsung va reduce grosimea lui Galaxy S25+, dar restul telefonului rămâne cam la fel

De fapt, doar Galaxy S25 Ultra pare că primește o atenție mai mare la capitolul design, întrucât Galaxy S25 ș S25+ sunt aproape identice cu modelele din 2024. Vorbim despre un smartphone complet plat pe toate părțile: ecran de 6,7” fără margini curbate, muchii drepte pe rama metalică și un capac de sticlă pe spate care este întrerupt doar de sistemul cu trei camere individuale și blitz.

Cea mai mare diferență față între Galaxy S25+ și Galaxy S24+ ar fi grosimea, de 7,3mm, care este cu cu 0,4mm mai mică. Astfel, Samsung dorește să ofere telefoane mai performante într-un corp mai mic. Rămâne de văzut cum va fi rezolvată problema temperaturii în sarcini susținute, întrucât mai puțin spațiu la interior sugerează și un sistem de răcire mai puțin eficient. De asemenea, bateria rămâne una foarte mare, de 4.900 mAh, deci măcar la acest capitol nu ne așteptăm la downgrade-uri.

Deși nu este tocmai evident din aceste imagini, se speculează că Galaxy S25+ va fi modelul cu cele mai groase margini negre în jurul ecranului al seriei. Cumva Samsung ar încerca să facă acest model mai puțin atrăgător pentru cei care vor un display mare, pentru a-i împinge mai degrabă către varianta Ultra, cu baterie mai mare, ecran mai performant, un design mai nou, mai multe camere (și mai performante), dar și stylus inclus.

Modelele Galaxy S25 sunt așteptate pentru lansare în luna ianuarie.

Etichete: , , , , ,