Energy Expo - Join the revolution

Zvon: Samsung ar putea lansa un telefon rulabil în 2025

Scris de | 17 septembrie, 2024
Zvon: Samsung ar putea lansa un telefon rulabil în 2025

Samsung ar putea lansa un telefon rulabil în a doua jumătate a anului 2025, conform unor zvonuri recente. Asta ar însemna că producătorul ar fi primul care oferă un astfel de dispozitiv pe segmentul comercial. Smartphone-ul rulabil ar putea fi mult mai mare decât telefoanele pliabile existente, având un ecran „desfășurat” mai mare decât cel de 10,2 inci de pe Mate X.

Această știre vine după ce companii precum LG, TECNO și OPPO au prezentat telefoane rulabile. OPPO s-a lăudat cu conceptul său de telefon rulabil în 2021, iar TECNO a prezentat propriul concept anul trecut. De asemenea, LG a fost aproape de a lansa un astfel de telefon, însă a ieșit din industria smartphone-urilor în 2021.

Între timp, Samsung s-a concentrat mai nou pe reducerea costurilor în încercarea de a crește profiturile, conform unui insider din companie. Această strategie nu este surprinzătoare pentru producător, având în vedere că acesta a fost destul de conservator în ceea ce privește îmbunătățirile anuale aduse telefoanelor sale. În special pe segmentul de telefoane pliabile, Samsung a rămas în urmă față de concurență în ceea ce privește designul, capacitatea bateriei și hardware-ul camerei.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: ,

Sursa: via Android Authority