Energy Expo - Join the revolution

ASUS lansează un nou laptop ExpertBook. Ce aduce nou modelul BM1

Scris de | 17 septembrie, 2024
ASUS lansează un nou laptop ExpertBook. Ce aduce nou modelul BM1

ASUS a anunțat ExpertBook BM1, un laptop conceput pentru mediul de afaceri. Acesta dispune de un set de componente care include un procesor AMD Ryzen 7 cu grafică AMD Radeon, până la 64 GB de memorie și opțiuni mai generoase de stocare, toate într-un corp de 1,4 kg. Ecranul său cu un raport de aspect de 16:9, îmbunătățește experiența vizuală. Conceput pentru conectivitate, laptopul are interfață de rețea fără fir până la Wi-Fi 6E și o gamă completă de porturi I/O. În plus, ExpertBook BM1 este construit conform standardelor de durabilitate de nivel militar și integrează un design prietenos cu mediul înconjurător.

Productivitate îmbunătățită prin AI


ASUS ExpertBook BM1 este echipat și cu funcții AI, inclusiv cu tehnologia de anulare a zgomotului bazată pe AI și Copilot în Windows, precum și cu funcțiile de Watermark pe ecran pentru a proteja confidențialitatea datelor afișate și Watermark pentru webcam, care afișează detalii de contact, cum ar fi numele, funcția, compania și informațiile de contact ale participantului la videoconferință, alături de un cod QR.

În plus, funcția de Watermark pe ecran protejează datele atunci când acesta este partajat, oferind o protecție mai bună pentru informațiile confidențiale, mai ales atunci când se împărtășesc date partenerilor de afaceri. Chiar și în cazul în care cineva realizează un screenshot, modelele vizibile indică în mod clar că imaginile nu le aparțin, descurajând astfel utilizările necorespunzătoare.

Copilot în Windows, cu protecția datelor la nivel comercial, îmbunătățește productivitatea prin suportul AI integrat. ExpertBook BM1 optimizează, de asemenea, munca la distanță cu tehnologia de anulare a zgomotului folosind AI pentru apeluri mai clare.

Design nou


ASUS ExpertBook BM1 se evidențiază printr-un design nou, inspirat din arhitectură. Cu o balama ce permite deschiderea la 180°, laptopul are o culoare gri pal și un finisaj cu textură de tip plasă Milaneză. ExpertBook BM1 este dotat cu un sistem termic îmbunătățit, care asigură o răcire optimă constantă, indiferent dacă e deschis sau închis capacul, garantând performanțe bune și în timpul utilizărilor prelungite.

ASUS ExpertBook BM1 este proiectat pentru a putea fi reparat ușor, având o baterie care poate fi dezasamblată și reasamblată folosind doar patru șuruburi pentru capacul de bază. Este disponibil în multiple configurații privind bateria, oferind flexibilitate pentru companii, astfel încât acestea să poată personaliza laptopul ExpertBook BM1 în funcție de nevoile lor. Totodată, designul cu dezasamblare rapidă, fără șuruburi, permite înlocuirea fără efort a bateriei. De asemenea, memoria și SSD-ul pot fi și ele mai ușor înlocuite sau actualizate, atunci când e necesar un upgrade.

În plus, porturile de intrare/ieșire sunt amplasate pentru a menține un spațiu de lucru ordonat, permițând mișcarea liberă a mouse-ului, fără interferențe cu cablurile. Partea din dreapta dispozitivului este păstrată liberă pentru a facilita utilizarea eficientă a mouse-ului. Tastatura este proiectată pentru o experiență de tastare mai bună, având o cursă a tastelor de 1,35 mm, care reduce efortul necesar tastării. De asemenea, opțional, ASUS NumberPad va îmbunătăți productivitatea la introducerea datelor numerice.

Laptopul este disponibil atât cu ecran de 14”, cât și de 15,6”, fiecare cu un raport ecran-corp de 87%. Panourile cu raport de aspect 16:9 au design NanoEdge pe trei laturi. Ecranele includ tehnologie de protecție a ochilor certificată TÜV Rheinland și un strat anti-reflexie, care minimizează reflexiile, reducând oboseala oculară pe parcursul utilizării îndelungate.

ASUS ExpertBook BM1 oferă, de asemenea, o calitate audio bună grație tehnologiei audio Dirac. În plus, microfoanele dual-array captează eficient vocea pentru un sunet mai clar în  apelurile zilnice. Fie că se prezintă sau se ascultă în cadrul unei conferințe virtuale, sunetul va fi la o calitate superioară.

Securitate și confidențialitate de nivel enterprise


ASUS ExpertBook BM1 este echipat cu tehnologii avansate pentru asigurarea unei protecții a datelor și a confidențialității. Proiectat cu BIOS conform standardului NIST SP 800-155 și tehnologii Windows 11 Secured-core PC, laptopul oferă securitate pentru protejarea datelor esențiale, de la software și firmware până la hardware. Laptopul are un paravan fizic pentru camera web, care asigură intimitate instantanee, și un senzor de amprentă (opțional) pentru o autentificare biometrică sigură, prevenind accesul neautorizat.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,