Energy Expo - Join the revolution

Sfârșitul unei ere: schimbarea pe care Apple o aduce în cutiile noilor iPhone-uri

Scris de | 16 septembrie, 2024
Sfârșitul unei ere: schimbarea pe care Apple o aduce în cutiile noilor iPhone-uri

Dacă ai decis să-ți cumperi unul dintre noile iPhone 16 sau iPhone 16 Pro, există un lucru pe care nu îl vei mai găsi în cutie în acest an: abțibildurile Apple.

Într-un mesaj distribuit echipelor din magazinele Apple în această săptămână, unul care a fost citit și de 9to5Mac, Apple a confirmat că iPhone 16 nu va veni cu abțibilduri Apple în cutie. În schimb, compania spune că acestea vor fi disponibile doar la cererea cumpărătorilor de iPhone 16.

Dacă ești cumva plecat din țar, și ai de gând să-ți iei un iPhone 16 dintr-un magazin Apple poți solicita un abțibild Apple în momentul cumpărării, însă, dacă nu vei solicita în mod special asta, nu vei primi nimic. Retailerii-parteneri și operatorii de telefonie nu vor avea abțibilduri Apple de distribuit, iar acestea nu pot fi obținute nici dacă comanzi un iPhone 16 pentru livrare la domiciliu.

Schimbările fac parte din obiectivele „eco-friendly” ale Apple și eforturile continue de a deveni o companie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2030. Anul acesta, Apple a spus că ambalajul pentru iPhone 16 și iPhone 16 Pro este complet realizat din fibre, apropiindu-se de obiectivul de a elimina de tot plasticul din ambalaj până anul viitor.

Deși situația asta marchează sfârșitul unei ere, nu ar trebui să fie o surpriză. Când Apple Vision Pro a fost lansat în februarie, cumpărătorii au observat rapid că nu erau abțibilduri în cutie. Noile iPad Pro și iPad Air, care au debutat în mai, nu includ nici ele abțibilduri în cutie.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: via 9to5Mac