Energy Expo - Join the revolution

Infinix se pregătește să lanseze un pliabil de tip „clamshell”

Scris de | 16 septembrie, 2024
Infinix se pregătește să lanseze un pliabil de tip „clamshell”
FOTO via Phone Arena

Probabil ați tot citit zilele trecute despre posibilitatea ca Infinix să lanseze un smartphone ultra-subțire, cu o grosime de sub 6 mm. Totuși, brandul chinez este acum ocupat cu altceva: lansarea primului său telefon pliabil.

Conform zvonurilor, se va numi Infinix Zero Flip, și, deși nu există confirmări oficiale din partea producătorului până acum, există o imagine care aduce a teaser oficial, poză care există pe internet datorită unui retailer pakistanez. Aceasta arată telefonul Infinix în toată splendoarea sa, în ceea ce privește designul și scoate în evidență câteva caracteristici cheie.

Teaserul confirmă numele „Zero Flip” și ne arată o versiune neagră a telefonului, evidențiind designul balamalei, însă nu împărtășește detalii complete despre specificațiile device-ului. Imaginea de la Chugtai Mobile ne arată că Zero Flip va fi disponibil și într-o culoare Violet Garden, similară cu Infinix Zero 40 5G.

În plus, bannerul mai dezvăluie că Infinix Zero Flip va avea un ecran OLED exterior de 3,64 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, protejat de Gorilla Glass. De asemenea, va folosi o balama „zero-gap” pentru a reduce cutele de pe ecranul pliabil. Suntem și noi curioși cum se va comporta în realitate acest „zero-gap hinge”.

Funcții „GoPro”

Orientat către vloggeri, Zero Flip va permite utilizatorilor să filmeze videoclipuri 4K atât cu camera frontală, cât și cu cea principală și va include funcții de tip GoPro, ceea ce va fi interesant de văzut.

Designul mai include și un senzor de amprentă montat lateral, iar marginea inferioară găzduiește un slot SIM, un microfon, un port USB-C și o grilă de difuzor.

Conform zvonurilor de până acum, telefonul va avea dimensiuni de 170 x 73,4 x 7,64 mm când este depliat și ar putea fi lansat cu o baterie de 4.700 mAh sau 4.720 mAh, care suportă încărcare rapidă la 70W. Ne așteptăm să fie alimentat de un chipset Dimensity 8020, cuplat cu 8 GB RAM și 256 GB de stocare.

Deși nu sună a flagship de top, adevărul este că nu avem nevoie doar de pliabile care să facă parte din acest segment. Mulți oameni ar fi dispuși să încerce telefoane pliabile, dar nu la prețurile actuale.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via PhoneArena