Energy Expo - Join the revolution

Galaxy S25 Ultra vs S24 Ultra: mai mic, mai subțire și mai ușor

Scris de | 16 septembrie, 2024
Galaxy S25 Ultra vs S24 Ultra: mai mic, mai subțire și mai ușor

Se pare că Samsung nu va oferi pe Galaxy S25 Ultra un nou design doar pentru a schimba aspectul exterior al telefonului, ci și pentru că dorește să livreze un telefon mai subțire și mai ușor, păstrând însă aceeași dimensiune a ecranului. O comparație foto între o imagine 3D cu Galaxy S25 Ultra și modelul S24 Ultra din prezent, publicată de leaker-ul IceUniverse, arată cât de mare va fi diferența între cele două dispozitive, atât ca formă, cât și din punct de vedere al dimensiunilor.

Diferențele de design sunt de ajuns pentru a reduce dimensiunile și greutatea lui Galaxy S25 Ultra

Având în vedere că ecranul de 6,9” va rămâne pe poziție, sunt puține lucruri pe care le poate face un producător pentru a reduce semnificativ dimensiunile telefonului, Un lucru pe care îl poate face este să adopte margini mai plate pentru rama metalică de la exterior, în timp ce ecranul poate avea margini negre mai subțiri. Și cam asta va încerca și Samsung să ofere.

Se pare că marginea de titan rotunjită adăuga extra greutate și dimensiuni în toate direcțiile, așa că Samsung elimină niște fracțiuni de milimetri din dimensiuni prin adopția ramei plate. Apoi, ecranul pare că are o ramă foarte puțin mai subțire. La interior, nu sunt așteptate schimbări majore. Vorbim despre un sistem de camere similar, cu îmbunătățirile normale așteptate de la o generație la alta, în special la capitolul cameră ultrawide, cât și despre integrarea unei baterii de 5.000 mAh și a unui stylus S-Pen.

În total, Galaxy S25 Ultra ar trebui să ofere reduceri de dimensiuni pe toate axele, cât și o reducere a greutății cu aproximativ 14 grame, spun zvonurile. Ne putem aștepta astfel la un telefon de aproximativ 218 grame, față de cel de 232 din prezent. Nu este o diferență mare, însă telefoanele flagship din ultimii ani rareori au mai scăzut în greutate odată ce au depășit 200 de grame.

Cu siguranță însă, cei care vor alege anul viitor Galaxy S25 Ultra vor fi mai ușor de identificat. În ultimii ani, Galaxy S22 Ultra, S23 Ultra și S24 Ultra au folosit același design general, care făcea deosebirea între modele mult mai complicată.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,