Energy Expo - Join the revolution

Apple vrea să lanseze un smartwatch mai ieftin, construit din plastic

Scris de | 16 septembrie, 2024
Apple vrea să lanseze un smartwatch mai ieftin, construit din plastic

Toată lumea se aștepta ca un Apple Watch SE 3 din plastic să fie lansat săptămâna trecută, în cadrul evenimentului dedicat iPhone 16. Totuși, compania a prezentat doar Apple Watch Series 10 și o variantă neagră a modelului Ultra 2, ceea ce a stârnit speculații legate de soarta modelului mai ieftin. Din fericire pentru consumatorii cu buget redus, se pare că Apple Watch SE 3 este încă în dezvoltare și ar putea fi lansat odată cu seria iPhone 17, de la anul.

Conform unei știri publicate de Bloomberg, Apple lucrează în mod activ la un model Apple Watch SE 3 cu carcasă de plastic. Știrea mai subliniază că echipele implicate se confruntă cu probleme legate de costuri și calitate, deoarece trecerea de la aluminiu la plastic este o sarcină relativ dificilă. Cu toate acestea, compania continuă dezvoltarea acestui model, care ar putea fi lansat anul viitor.

Bloomberg mai explică că trecerea de la aluminiu la plastic ar putea avea ca scop reducerea prețului și oferirea unor opțiuni de culori mai interesante. Astfel, modelul ar putea fi mai atractiv pentru copii și ar putea concura cu ceasurile inteligente mai ieftine. În contextul în care unele școli interzic utilizarea telefoanelor mobile, familiile care folosesc produse Apple ar putea opta pentru ceasul accesibil ca alternativă pentru copii.

Pe lângă schimbarea materialului, Apple Watch SE 3 va avea, probabil, un procesor mai rapid, ceea ce ar putea asigura mai multe funcții watchOS și ar putea extinde și durata de viață a bateriei.

Se preconizează că Apple Watch SE 3 va fi anunțat în septembrie anul viitor, în cadrul evenimentului de lansare a iPhone 17. Apple ar putea, de asemenea, să prezinte și modelele Series 11 și Ultra 3 tot atunci.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: via Android Authority