Energy Expo - Join the revolution

Cel mai de succes film al anului (până acum) ajunge pe Disney+

Scris de | 13 septembrie, 2024
Cel mai de succes film al anului (până acum) ajunge pe Disney+

Inside Out 2 este, la momentul actual, cel mai de succes film din 2024, aflându-se însă în continuare într-o bătălie cu Deadpool & Wolverine pentru coroana box-office-ului. Mult așteptata și înduioșătoarea continuare s-a dovedit a fi un blockbuster de succes și la critici, fiind certificată „Fresh” pe Rotten Tomatoes și apreciată de aceștia, dar și de noi, așa cum am scris în review-ul dedicat filmului. Inside Out 2 este de asemenea filmul de animație care a atins cel mai rapid 1 miliard de dolari la nivel global și este în prezent filmul cu numărul 8 în topul celor mai mari încasări din istoria box office-ului mondial.

Inside Out 2 de la Disney și Pixar se întoarce în mintea adolescentei Riley, tocmai când sediul central este supus unei demolări bruște pentru a face loc în mod neașteptat unor noi emoții! Bucuria, Tristețea, Furia, Frica și Dezgustul, care au condus mult timp o operațiune de succes după toate aparențele, nu sunt sigure cum să se simtă atunci când apare Anxietatea. Și se pare că ea nu vine singură. Filmul este regizat de Kelsey Mann și produs de Mark Nielsen și va fi disponibil pe platforma de streaming Disney+ pe data de 25 septembrie.

De asemenea, Disney+ a lansat astăzi o ofertă pentru o perioadă limitată. Până pe 27 septembrie, abonații noi și cei existenți eligibili, se pot bucura de toate filmele și serialele noi din această toamnă disponibile pe Disney+ pentru 10.99 lei / lună în primele trei luni

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,