Energy Expo - Join the revolution

Galaxy S25 va arăta aproape identic cu Galaxy S24

Scris de | 13 septembrie, 2024
Galaxy S25 va arăta aproape identic cu Galaxy S24

Generația S25 pare să fie din nou una în care modelul Ultra primește toată atenția, în timp ce variantele de bază rămân cumva pe plan secund. Design-ul scăpat pe internet al lui Galaxy S25 Ultra sugerează că vom avea parte de un design complet nou, plat, care să separe acel dispozitiv de ultimele trei generații. Primele imagini cu un model Galaxy S25 de bază sugerează însă doar că Samsung a găsit deja un design care pare să funcționeze și că nu se va obosi să îl modifice prea mult.

Primele imagini cu Galaxy S25 sugerează că Samsung nu va schimba semnificativ design-ul

Sursele imaginilor sunt, din nou, OnLeaks și Android Headlines, aceiași care au adus și imaginile 3D cu Galaxy S25 Ultra. În cazul lui Galaxy S25 „standard” vedem că Samsung a ales să păstreze aproape integral design-ul de pe S24. Vorbim, din nou, despre un smartphone cu ecran de 6,2”, design complet plat, atât pe partea din față, cât și pe capacul de pe spate și pe marginile metalice, dar și un modul de cameră cu trei obiective, amplasat similar.

Dacă aceste imagini sunt corecte, însă, chiar acest modul de cameră va fi cel care va face diferența în design față de generația anterioară. Fiecare cameră în parte are acum un design puțin mai diferit, cu margini de culoare neagră, care ies mai bine în evidență față de capacul de pe spate. Probabil că acesta va fi și motivul pentru care accesoriile de pe generația anterioară nu se vor potrivi, întrucât fiecare cameră în parte pare să fie puțin mai mare față de cele de pe S24.

Un alt upgrade la nivel de design ar putea fi marginile negre din jurul ecranului. Apple s-a lăudat cu faptul că a redus această zonă pe noile modele iPhone 16 și, cum producătorul american folosește tehnologie de ecran de la Samsung, probabil că și noile Galaxy S25 vor avea schimbări similare.

Încă nu știm cu siguranță dacă Galaxy S25 și S25+ vor fi livrate cu Exynos 2500 sau dacă vor adopta, la fel ca modelul Ultra, Snapdragon 8 Gen 4. Cele mai recente teste de performanță cu procesorul Qualcomm sugerează că va fi cel mai puternic din piață la momentul lansării, depășind semnificativ și performanța procesoarelor de la Apple, care până acum s-au dovedit a fi mai bine optimizate pentru sarcini Single-Core și Multi-Core. Un upgrade care este însă așteptat pe S25 este la capitolul memorie RAM. Întrucât Galaxy AI devine din ce în ce mai important, Samsung consideră că 8 GB nu vor mai fi de ajuns, deci s-ar putea să vedem un salt la 12 GB și pe variantele de bază.

Seria Galaxy S25 este așteptată pe la jumătatea lunii ianuarie, la aproape fix un an după lansarea oficială a seriei Galaxy S24.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: Android Headlines