Energy Expo - Join the revolution

YOXO are un abonament nou, cu internet nelimitat, la 19 lei

Scris de | 12 septembrie, 2024
YOXO are un abonament nou, cu internet nelimitat, la 19 lei

YOXO a lansat un nou portofoliu de abonamente, oferind internet nelimitat și roaming în SEE, la un preț de 19 lei. Conform Orange, aceste abonamente au fost dezvoltate pe baza sugestiilor utilizatorilor, care au cerut internet nelimitat, acces la viteze ultra-rapide 5G+ și roaming, totul la un cost redus și fără contracte pe termen lung. Noul portofoliu YOXO include trei abonamente care acoperă diverse nevoi de comunicare:

  • YOXO 9 lei: abonamentul promoțional care oferă 10 GB internet 4G+ în țară, alături de minute și SMS-uri nelimitate;
  • YOXO nelimitat 4G+ la 19 lei: un nou abonament ce oferă internet nelimitat 4G+ în țară, minute și SMS-uri nelimitate, precum și 4,19 GB în roaming SEE;
  • YOXO nelimitat 5G+ la 49 lei: un nou abonament ce asigură internet nelimitat 5G+ în țară, minute și SMS-uri nelimitate, alături de 10,8 GB în roaming SEE.

Conform unui studiu intern realizat în perioada mai-iunie 2024, peste 94% dintre clienții YOXO au recomandat serviciul prietenilor și familiei. De asemenea, 96% dintre utilizatori s-au declarat mulțumiți de experiența lor cu YOXO, iar 98% au afirmat că aplicația YOXO le permite să facă tot ce își doresc rapid și ușor, arată același studiu. În semestrul al doilea din 2024, YOXO a înregistrat o creștere de 55% a numărului de utilizatori, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

Pe lângă noile oferte, YOXO continuă să pună la dispoziția clienților funcționalități deja existente, cum ar fi: eSIM, portare 100% digitală, posibilitatea de a gestiona mai multe numere din același cont și eliminarea constrângerilor contractuale. Abonamentele din oferta anterioară vor rămâne disponibile pentru utilizatorii existenți, iar cei care doresc un abonament din noua ofertă pot alege unul în funcție de pachetul pe care îl dețin în prezent.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,