Energy Expo - Join the revolution

Cum arată ultimul telefon Samsung care va fi lansat în acest an

Scris de | 12 septembrie, 2024
Cum arată ultimul telefon Samsung care va fi lansat în acest an

Samsung a avut un 2024 plin de noutăți, cu gamele S24 (foto sus) și pliabilele noi în prim-plan, în ceea ce privește smartphone-urile. De obicei, după luna august, compania „o lasă mai moale” în ceea ce privește lansările de telefoane, și mai aduce pe piață doar câteva noutăți din gamele midrange, low-end și o variantă FE din gama S. Cam așa se pare că va fi și în acest an, iar astăzi vedem cum arată telefonul care va fi, cel mai probabil, ultima lansare de smartphone a Samsung în acest an.

Este vorba de Samsung Galaxy A16 5G, care ar trebui să se lanseze în decembrie, conform zvonurilor, deși Samsung nu a spus încă nimic despre acest telefon. Îl putem vedea însă deja, grație unui render obținut de cei de la Android Headlines, și observăm un telefon cu un display cu notch și margini destul de mari, precum și o „bărbie” pronunțată, fiind vorba de un device care ar trebui să fie disponibil la un preț accesibil.

Pe spate se observă un setup format din 3 camere, iar pe partea stângă există un spațiu rezervat cartelei SIM. Pe dreapta se află cele două butoane de volum, dar și cel de Power, care dublează și ca senzor de amprentă, pentru deblocarea telefonului. În ceea ce privește specificațiile zvonite, ne așteptăm la o baterie mare, de 5000mAh, iar Galaxy A16 5G a fost deja văzut pe Geekbench cu două procesoare diferite – un Dimensity 6300 și un Exynos 1330, probabil în funcție de piețele în care se va lansa. Vom avea probabil mai multe detalii legate de Samsung Galaxy A16 5G în perioada următoare.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: Samsung Galaxy A16 5G's design revealed through leaked render