Energy Expo - Join the revolution

LG are o campanie pentru a sărbători 10 ani de webOS: ce oferte poți găsi la LG Streaming Week

Scris de | 12 septembrie, 2024
LG are o campanie pentru a sărbători 10 ani de webOS: ce oferte poți găsi la LG Streaming Week

LG anunță campania LG Streaming Week în 44 de țări, desfășurată între 9 septembrie și 13 octombrie. Aceasta marchează 10 ani de la lansarea platformei webOS pe televizoarele LCD și OLED ale companiei. Utilizatorii de televizoare LG UHD lansate din 2018 (cu webOS 4.0 sau versiuni mai noi), precum și cei de StanbyME și StanbyME Go, vor beneficia de abonamente gratuite și la preț redus de la partenerii de servicii, accesibile prin aplicația dedicată, disponibilă pe Home Screen, Content Store sau Apps.

Fiecare săptămână promoțională va aduce un nou set de parteneri locali și globali, iar ofertele limitate vor fi valabile doar în săptămâna respectivă, prin aplicația LG Streaming Week.

Ofertele din LG Streaming Week

Campania oferă o gamă variată de abonamente pentru iubitorii de filme, sport, gaming și anime, cu abonamente gratuite de până la trei luni și reduceri de până la 90%. În plus, LG oferă trei luni gratuite de Apple Music.

Pentru fanii sportului, DAZN, platforma exclusivă pentru NFL Game Pass (în afara SUA și Chinei), oferă o reducere de 25% la abonamentul NFL Game Pass Season Pro și un abonament NFL Weekly Pro la prețul de 0,99$. Astfel, utilizatorii televizoarelor LG pot urmări live și la cerere meciuri NFL, inclusiv play-off-urile și Super Bowl, alături de NFL RedZone, NFL Network și alte conținuturi exclusive.

Pentru fanii anime și jocurilor, LG Streaming Week include oferte atractive. Utilizatorii pot explora 30 de zile gratuite pe Crunchyroll, având acces la cea mai mare bibliotecă de streaming anime, cu peste 25.000 de ore de conținut. De asemenea, Blacknut Cloud Gaming oferă 30 de minute gratuite pentru oricare dintre cele 500+ jocuri premium și un abonament special de 1$/prima lună pentru utilizatorii noi. Baby Shark World for Kids by The Pinkfong Company oferă acces gratuit timp de o lună la întreaga colecție de cântece și povești educative pentru copii.

MEGOGO, platforma media de top din Europa de Est, oferă utilizatorilor LG din România un abonament gratuit OPTIM TV pentru 3 luni, incluzând canale TV, filme, seriale și desene animate, toate accesibile pe până la 5 dispozitive. Abonamentul vine cu funcții avansate, cum ar fi înregistrarea și arhivarea programelor TV pentru 7 zile, dar și opțiuni de pauză, derulare sau reluare a programelor.

SWEET.TV, un serviciu de streaming cu peste 140 de canale TV și o colecție de peste 1000 de filme, oferă utilizatorilor LG România trei luni gratuite de acces la abonamentul premium L, care include funcții de înregistrare, arhivă TV de 7 zile și opțiuni de pauză și reluare a programelor. Serviciul oferă conținut în HD și 4K și are cerințe reduse de conexiune, oferind chiar și o garanție de returnare a banilor în 14 zile.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,