Energy Expo - Join the revolution

Cârpa Apple, listată drept „compatibilă” cu noile modele iPhone 16

Scris de | 12 septembrie, 2024
Cârpa Apple, listată drept „compatibilă” cu noile modele iPhone 16

Polishing Cloth, „iCârpa” sau „laveta Apple”, probabil cel mai non-tech produs lansat de către companie în 2021, continuă să existe și chiar pare că primește actualizări. Desigur, nu vorbim despre o cârpă inteligentă, ci doar despre cea pe care Apple o recomandă pentru a curăța dispozitivele electronice pe care le produce, aceasta fiind potrivită pentru a curăța corect suprafețele ecranelor dar și carcaselor. Listarea produsului a adăugat săptămâna aceasta compatibilitate cu cele cinci noi produse Apple anunțate în cadrul evenimentului It’s Glowtime: iPhone 16 și Apple Watch Series 10.

Sunt listate peste 120 de produse diferite Apple drept „compatibile” cu

„Polishing Cloth”, așa cum este listată pe magazinul oficial Apple, laveta de 20 de dolari americani, oferă acum compatibilitate cu iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max, cât și cu noile modele Apple Watch Series 10. Aceasta nu este o invenție, ci este chiar citat din lista oficială de produse compatibile cu aceasta.

Dacă intri pe pagina produsului și apeși pe săgeata de lângă tab-ul de compatibilitate, vei fi uimit să vezi că aceasta este 100% compatibilă cu mai toate produsele Apple lansate în ultimii câțiva ani. Vorbim despre iPhone-uri până la generația iPhone 5, modele iPad până la generația 4, toate modelele MacBook Pro din 2012 și până în prezent, toate modelele iMac, Mac Pro, Mac Mini și Mac Studio din ultimii ani, și chiar toate modelele Apple Watch lansate vreodată. Chiar și iPod are câteva modele compatibile pe listă, dar și monitoarele Apple Studio Display și Pro Display XDR.

Asta nu înseamnă că Apple Polishing Cloth nu este „compatibilă” și cu dispozitive Android sau produse Apple mai vechi, însă, probabil aceasta nu a fost încă „testată” de Apple pentru compatibilitate.

Acum, serios, vorbim despre o lavetă cu microfibre, nu despre un produs care ar putea fi „incompatibil” cu ceva. Este doar amuzant faptul că Apple ține morțiș să listeze fiecare produs în parte pe lista celor compatibile. Sigur, vorbim despre o cârpă „premium”, având în vedere că are același preț precum un cablu de încărcare, sau un încărcător de priză, sau chiar o pereche de căști bune pe fir, dar chiar nu era necesară listarea a peste 120 de produse individuale pe pagina produsului.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Sursa: Apple