Energy Expo - Join the revolution

Galaxy S25 Ultra apare în noi imagini 3D „neoficiale”. Renunță complet la margini curbate

Scris de | 11 septembrie, 2024
Galaxy S25 Ultra apare în noi imagini 3D „neoficiale”. Renunță complet la margini curbate

În ultimele câteva luni am tot auzit zvonuri despre un nou design pentru Galaxy S25 Ultra, care îl va scoate din tiparele ultimelor câteva generații de flagship-uri Samsung. În ultimii ani, telefoanele de top de la Samsung au renunțat treptat la liniile curbate de pe margini, atât de pe ecran, cât și de pe rama metalică, iar Galaxy S25 pare să fie finalul acestei tranziții, întrucât imagini 3D realizate după planurile în format CAD ale telefonului ne arată un dispozitiv aproape complet plat.

Design-ul Galaxy S25 Ultra seamănă cu cel al seriei Xperia de la Sony

Sursa imaginilor este una de încredere, întrucât OnLeaks, leaker cu renume în spațiul online a contribuit la realizarea și publicarea acestor imagini cu publicația Android Headline. Se pare că Samsung va adopta un design cu ecran complet plat, margini drepte și colțuri foarte puțin rotunjite. Acest design pune acest model în linie cu restul seriei Galaxy S24, care a fost livrată cu margini complet plate, dar aduce aminte și de dispozitivele Xperia de la Sony din ultimii câțiva ani.

Galaxy S25 Ultra este așteptat drept modelul de top al seriei S25, pe care o așteptăm pentru lansare cândva în luna ianuarie a anului următor. Suntem astfel la aproximativ patru luni de lansare, ceea ce înseamnă că design-ul dispozitivelor ar trebui să fie, în mare parte, finalizat. Rămâne de văzut însă cât de confortabil va fi un telefon atât de mare și de plat în mână, întrucât deja modelele Ultra de la Samsung aveau colțuri foarte ascuțite în partea de jos. Din fericire, colțurile dispozitivului sunt acum complet rotunjite, însă nu așa mult cât să schimbe total aspectul mai „pătrățos” pe care aceste dispozitive îl ofereau deja.

Putem observa că sistemul de camere include același număr de focale ca în trecut, deci avem tot un wide, un ultrawide și două camere cu zoom, alături de un laser pentru focalizare. Cel mai probabil, vorbim tot despre un zoom maximum de 5x.

La capitolul upgrade-uri, ne putem aștepta la o cameră ultrawide de 50 megapixeli, față de cea de 12 megapixeli de până acum, un ecran dintr-o generație mai nouă și chipset-ul Snapdragon 8 Gen 4 la interior. Bateria de 5.000 mAh și încărcarea la maximum 45W ar putea rămâne neschimbate.

Vestea bună pentru cei care consideră că Galaxy S25 Ultra va fi prea mare, prea greu sau prea scump, este că și modelele S25 și S25+ ar putea fi livrate cu același procesor, ceea ce va micșora diferența de performanță între modelele aceleiași serii.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Android Headlines