Energy Expo - Join the revolution

Cât costă noile Apple Watch Series 10, AirPods 4 și AirPods Max în România. Disponibile la precomandă

Scris de | 11 septembrie, 2024
Cât costă noile Apple Watch Series 10, AirPods 4 și AirPods Max în România. Disponibile la precomandă

Au început să apară și în România primele listări pentru precomandă ale produselor Apple anunțate pe data de 9 septembrie. Deși iPhone intră la precomandă abia de vineri, noile ceasuri Apple Watch anunțate în cadrul evenimentului, dar și noile modele AirPods cu mufă de încărcare USB-C pot fi acum comandate. Livrarea va începe de pe 20 septembrie, iar acum putem raporta clar prețurile exprimate în lei. Iată cât costă Apple Watch Series 10 în toate variantele sale, noul Apple Watch Ultra 2 pe negru, AirPods 4 cu și fără ANC și AirPods Max.

Cât costă noile AirPods 4 și AirPods Max cu USB-C

Începem cu AirPods 4, întrucât acestea ar putea fi cele mai populare căști Apple de acum înainte. Avem de a face cu două variante, una de bază, care include majoritatea funcțiilor, și una „avansată” pentru cei care își doresc anulare activă a zgomotelor ambientale. Acestea sunt listate în ofertele magazinelor la prețuri care pornesc de la 749 lei:

AirPods Max rămân neschimbate din punct de vedere al design-ului, dar și prețului față de variantele anterioare, cu mufă Lightning. Avem însă parte de o selecție nouă de culori: Midnight, Starlight, Orange, Blue și Purple.

Prețul Apple Watch SE 2024 este foarte accesibil

Chiar dacă Apple nu a vorbit despre un nou Apple Watch SE în cadrul conferinței, se pare că acesta a primit totuși o revizie hardware, întrucât un nou model 2024 este listat în ofertele magazinelor de specialitate. Acesta este disponibil în două dimensiuni, de 40mm și 44mm,  în trei culori: Midnight, Starlight și Silver și cu multiple opțiuni de curele. De asemenea, sunt disponibile și variante cu conectivitate 4G pentru fiecare dimensiune. Iată cât costă fiecare:

Apple Watch Series 10, disponibil de la 2.199 lei în mai multe variante

Apple Watch Series 10 a ocupat o bună parte din conferința Apple, acesta fiind livrat cu upgrade-uri precum un nou procesor S10, hardware miniaturizat la interior, un corp cu 10% mai subțire și mai ușor și un ecran mai mare și mai luminos, în special când îl privești la un unghi. Acesta păstrează prețul modelelor anterioare și este disponibil în două dimensiuni, dar cu mult mai multe variații. Avem carcasă de aluminiu, carcasă de titan, cât și variante cellular pentru fiecare în parte. Prețul variază astfel între 2.200 și peste 4.000 lei. Modelul Ultra 2 pe negru este de asemenea disponibil:

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , , ,