Energy Expo - Join the revolution

AirPods 4 nu mai vin nici măcar cu un cablu de încărcare în cutie

Scris de | 10 septembrie, 2024
AirPods 4 nu mai vin nici măcar cu un cablu de încărcare în cutie

Acum câțiva ani, când Apple anunța prima oară că scoate brick-ul de încărcare din cutia telefoanelor sale, și că acesta va trebui cumpărat separat, a început să circule o glumă de tipul „haha, în curând o să îți dea doar telefonul fără cutie și nimic altceva”. Ei bine, gluma începe să se apropie de realitate, cel puțin în cazul noilor căști lansate de gigantul din Cupertino, AirPods 4. Pentru că acestea, deși au carcase cu încărcare pe USB-C, nu livrează și cablul de încărcare pentru aceasta în cutie.

Cei de la 9to5Mac au observat pe pagina oficială a AirPods 4, că Apple menționează faptul că un cablu de încărcare pe USB-C este vândut separat pentru variantele AirPods 4 și AirPods 4 cu Active Noise Cancellation. Bineînțeles, Apple nu a anunțat asta în timpul evenimentului, și se bazează în continuare pe faptul că oricine cumpără o pereche de AirPods 4 are probabil deja un cablu pe USB-C prin casă, pe care să îl folosească. Totuși, ținând cont că abia ai schimbat portul de încărcare pentru AirPods-uri, ar fi fost oarecum normal să introduci și un cablu de încărcare adecvat, pentru că toți cei care au avut versiunile anterioare au doar cabluri Lightning.

Apple a mai luat decizia asta anterior, în 2022, când a început să livreze Apple TV fără un cablu USB pentru încărcare, astfel că nu e neapărat o surpriză uriașă. Măcar noile AirPods Max-uri cu USB-C vin cu un cablu de încărcare în cutie, la un preț mai mult decât dublu însă față de noile AirPods.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: Apple AirPods 4 don't come with a cable to charge them