Energy Expo - Join the revolution

Apple Watch Ultra 3 NU se lansează astăzi. Ce se va întâmpla cu Watch Ultra 2

Scris de | 9 septembrie, 2024
Apple Watch Ultra 3 NU se lansează astăzi. Ce se va întâmpla cu Watch Ultra 2

Suntem în ziua cea mare a evenimentului Apple, care va aduce cu el și noile iPhone-uri, dar și gadget-uri noi ale producătorului din Cupertino. Sunt așteptate wearables, evident, dar interesant este că un zvon proaspăt, din urmă cu doar câteva ore, ne spune că nu vom avea parte de un Apple Watch Ultra 3. Acesta vine chiar de la Mark Gurman de la Bloomberg, și ne spune că, în loc de un nou device din seria de top de smartwatch-uri a celor de la Apple, evenimentul „It’s Glowtime” va introduce un update pentru Apple Watch Ultra 2.

Noutatea nu este însă neapărat ceva spectaculos, ci se referă mai degrabă la o schimbare estetică. Astfel, vom vedea o nouă culoare neagră introdusă pe Apple Watch Ultra 2, ceva ce așteptam oarecum încă de când a fost introdus acest model, anul trecut. Au existat și niște imagini cu o culoare mai întunecată a lui Watch Ultra 2 la sfârșitul anului trecut, când au apărut în presă câteva fotografii realizate pentru FCC.

Decizia Apple de a nu aduce un nou Apple Watch Ultra ar fi una extrem de interesantă, și pune puțin sub semnul întrebării posibilitatea introducerii funcțiilor pentru detectarea apneei în somn, despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă și care ar trebui să apară odată cu noul Apple Watch Series 10.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: Report: No Apple Watch Ultra 3 coming tomorrow; Ultra 2 adding black titanium option