Energy Expo - Join the revolution

Vertical Entertainment și Uber lansează o campanie care te recompensează cu vouchere de Uber pentru mersul la film

Scris de | 6 septembrie, 2024
Vertical Entertainment și Uber lansează o campanie care te recompensează cu vouchere de Uber pentru mersul la film

Filmele lansate de Vertical Entertainment pe marile ecrane în perioada 4 septembrie – 31 decembrie 2024 premiază experiența de vizionare la cinema cu vouchere de 35 de lei valabile în aplicația Uber. Fiecare cinefil care achiziționează într-o singură tranzacție minim patru bilete la unul dintre filmele participante va primi la casele de bilete din cinematograful partener un voucher cadou. Mai multe tranzacții de minim patru bilete înseamnă mai multe vouchere, în limita a 10 coduri promoționale utilizate în aplicația Uber.

Într-un parteneriat național, distribuitorul de filme Vertical Entertainment, alături de marile cinematografe din țară și cu susținerea Uber, aplicația care conectează pasageri și șoferi, anunță startul campaniei „Tu alegi filmul, noi îți dăm cursa” începând cu 4 septembrie și până pe 31 decembrie 2024, o campanie care include peste 40 de cinematografe din 22 de orașe.

Filmele participante la promoție sunt, în septembrie: „Beetlejuice Beetlejuice, „Ca Fetele”, „Zăpadă, Ceai și Dragoste 2: Cu Puțin Noroc”, în octombrie: „Joker: Delir în Doi” și „Retreat: Vama Veche”, în noiembrie: „Conclave” și „Misiunea Red One”, iar în decembrie: „Căsătoria”, „Stăpânul Inelelor: Războiul Rohirrimilor” și „Better Man”.

Cinematografele care vor susține campania națională sunt: Cinema City cu 24 de locații, Cineplexx cu cinci locații, Inspire cu trei locații, Happy Cinema cu trei locații, Palace Oradea, Cinema One, CineGold și Cinemax. Cele 22 orașe incluse în campanie și în care activează Uber sunt: București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Albă Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,