Energy Expo - Join the revolution

Primul iPad Mini cu ecran OLED va avea un display mai mare

Scris de | 3 septembrie, 2024
Primul iPad Mini cu ecran OLED va avea un display mai mare

Apple este așteptată să fie principalul client al ecranelor hibrid OLED în următorii ani, grație iPad-urilor sale. Analiștii industriei de ecrane de la DSCC estimează că gigantul din Cupertino va însuma aproximativ 90% din totalul comenzilor de ecrane hibrid OLED în 2027, pe măsură ce întreaga serie se mută către această tehnologie de display, inclusiv iPad Air și iPad Mini.

Următorul upgrade la OLED în ceea ce privește iPad-urile ar fi cel al lui iPad Mini, conform celor de la The Elec. Tableta are momentan 8 inchi și vine încă cu un display LCD cu o diagonală totală de 8,3 inchi. Upgrade-ul la OLED ar transforma ecranul într-unul de 8,4 inchi, ceea ce se va întâmpla prin simpla micșorare a marginilor, lucru pe care Apple este așteptată să îl facă și pe seria iPhone 16.

Diferența este că iPad Mini nu va avea acel tandem dual-stack OLED, o tehnologie mai scumpă, dar care îmbunătățește luminozitatea și durata de viață a ecranului în mod semnificativ. Astfel de ecrane au fost folosite până acum în mare parte de LG pentru diverse automobile, precum Hyperscreen-ul din mașinile electrice ale Mercedes. Este așteptat însă să vedem ecranele OLED dual-stack și pe laptopuri și tablete în curând, iar Apple ar urma să fie principalul lider în ceea ce privește această tehnologie.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: First iPad mini with OLED display will come with a larger screen