Energy Expo - Join the revolution

Google Pixel Watch 3 primește doar 3 ani de suport software

Scris de | 3 septembrie, 2024
Google Pixel Watch 3 primește doar 3 ani de suport software

Google a uimit pe toată lumea cu anunțul că va oferi o perioadă de suport uriașă pentru telefoanele sale mobile din gamele Pixel 8 și Pixel 9, de nu mai puțin de 7 ani. La momentul actual, aceasta este cea mai lungă perioadă de suport oferită de un producător pentru telefoanele sale, iar Google a primit destule bătăi pe umăr și felicitări pentru această politică.

În ceea ce privește ceasurile însă, situația stă puțin diferit. De fapt, foarte diferit. Pixel Watch și Pixel Watch 2 au primit o perioadă de update de software garantată de 3 ani, iar urmașul lor, proaspăt-lansatul Pixel Watch 3 le va călca pe urme.

Bineînțeles, asta nu înseamnă că Google nu poate depăși perioada de 3 ani de update-uri de software pentru Pixel Watch 3, care se va încheia în luna octombrie 2027. Este interesantă însă această discrepanță între produsele livrate de aceeași companie și poate că spune ceva și despre încrederea pe care o are Google în anumite categorii de device-uri. Este posibil ca gigantul să se aștepte să îți înlocuiești ceasul mai des decât telefonul, sau, pur și simplu, este o problemă de costuri pe care Google o rezolvă astfel.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: Google Pixel Watch 3 only gets three years of software support