Energy Expo - Join the revolution

OnePlus 13 ar putea fi lansat mai devreme decât se credea inițial

Scris de | 2 septembrie, 2024
OnePlus 13 ar putea fi lansat mai devreme decât se credea inițial

OnePlus 12 a fost anunțat oficial în decembrie anul trecut, însă urmașul său, varianta OnePlus 13, ar putea să sosească mult mai curând decât se credea inițial. Mai exact, încă din luna octombrie, conform Digital Chat Station, unul dintre tipsterii de încredere din industria smartphone-urilor, care spune că OnePlus 13 este așteptat să fie anunțat oficial până la sfârșitul lunii octombrie, sau cel târziu la începutul lunii noiembrie.

OnePlus 12 a venit cu un procesor Snapdragon 8 Gen 3 SoC, iar sosirea lui OnePlus 13 în octombrie ar însemna că va fi unul dintre primele device-uri care vor beneficia de noul Snapdragon 8 Gen 4, care se lansează oficial la începutul lunii octombrie, la Snapdragon Summit, eveniment ce are loc în Hawaii.

Bineînțeles, producătorul chinez nu a dat încă vreun indiciu cu privire la noul device, dar zvonurile spun că acesta va veni cu un ecran LTPO uriaș, de 6,8 inchi, și rezoluție 1440p, baterie foarte mare de 6000mAh, încărcare pe fir de până la 100W și pe wireless de până la 50W. În ceea ce privește camerele, telefonul este așteptat să aibă un setup triplu pe spate, compus dintr-un senzor principal de 50MP (Sony LYT808), un alt senzor ultrawide de 50MP (Sony IMX882) și un al treilea senzor de 50MP, de data aceasta un periscop telefoto (capabil de zoom optic 3x). Zvonurile mai spun și că va avea o rezistență de tip IP68 sau IP69.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: OnePlus 13 tipped to arrive as early as October