Energy Expo - Join the revolution

Razer anunță noul controller Wolverine V3 Pro

Scris de | 30 august, 2024
Razer anunță noul controller Wolverine V3 Pro

Razer a anunțat un nou controller wireless pentru esports, cu licență oficială pentru Xbox, varianta Wolverine V3 Pro. Controller-ul dispune de 4 paddle-uri situate pe partea din spate, 2 butoane de tip claw grip, Razer Pro HyperTriggers, thumbstick-uri cu precizie Hall Effect și conectivitate Razer HyperSpeed Wireless, toate integrate într-un design durabil și confortabil. Anul acesta Razer a și extins Team Razer, pentru a-l include pe Eric ‘Snip3down’ Wrona ca primul său atlet esports pe controller, singurul care a câștigat medalii la X-Games atât în Apex Legends, cât și în Halo.

Razer Pro HyperTriggers oferă două moduri distincte pe care gamerii le pot seta pe controller: acționare instantanee, fără întârziere, pentru viteză, sau control analogic ultra-precis, care permite mișcarea completă a Razer HyperTriggers. Feedback-ul haptic integrat oferă o reacție ceva mai realistă. Thumbstick-urile Hall Effect oferă o precizie superioară și o mișcare mai fluidă comparativ cu modelele tradiționale. Inelele anti-fricțiune și materialele de calitate profesională asigură durabilitate pe termen lung, și ai la dispoziție și setări personalizabile privind sensibilitatea și deadzone-ul prin aplicația Razer Controller.

Razer Wolverine V3 Pro funcționează prin conexiune wireless de 2.4GHz, prin intermediul unui dongle USB Type-A, și poate fi conectat la Xbox sau PC. Butoanele de acțiune sunt clasicele Razer Mecha-Tactile, care combină comutatoarele mecanice și membrana de cauciuc. D-Pad-ul are 8 direcții și oferă ceva mai mult control decât cel normal de pe un controller de Xbox. Razer Wolverine V3 Pro vine cu o husă de transport personalizată care ține în siguranță controllerul, 2 capace de thumbstick care pot fi înlocuite, dongle-ul wireless și un cablu de 3 metri, oferind protecție pentru turnee și confort pentru gamerii în mișcare.

În plus, atunci când sunt conectați pe PC prin cablu, gamerii pot activa un mod special Tournament Mode pentru a beneficia de o rată de polling de 1000Hz, concepută special pentru competițiile de gaming. Această funcție poate fi activată prin aplicația de însoțire sau printr-o comandă rapidă de pe controller.

Pe lângă Wolverine V3 Pro, Razer a mai anunțat și o versiune mai ieftină, Wolverine V3 Tournament Edition, cu fir. Aceasta oferă același nivel de personalizare, precizie și control, optimizat pentru gamingul pe Xbox și PC. Licențiat oficial de Xbox, Tournament Edition include 4 paddle-uri situate pe partea din spate, 2 butoane de tip claw grip, Razer Pro HyperTriggers, thumbstick-uri cu precizie Hall Effect, plus modul Tournament Mode de 1000Hz pentru PC.

Razer Wolverine V3 Pro costă 229,99 euro și poate fi achiziționate de pe site-ul Razer, din magazinele Razer și de la resellerii autorizați. Razer Wolverine V3 Tournament Edition costă 119,99 euro și este momentan disponibil la precomandă.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,