Energy Expo - Join the revolution

Încă o broșă inteligentă apare pe piață. Ce propune NotePin de la Plaud și cum este mai bună față de AI Pin-ul Humane?

Scris de | 29 august, 2024
Încă o broșă inteligentă apare pe piață. Ce propune NotePin de la Plaud și cum este mai bună față de AI Pin-ul Humane?

După ce au creat un reportofon pe bază de AI care a fost surprinzător de bine primit, cei de la Plaud trec la un gadget ceva mai ambițios și care a fost îndelung analizat deja pe piață – un pin (sau broșă) pe bază de inteligență artificială. Este un wearable care este făcut să fie purtat tot timpul, să te însoțească peste tot, și se numește NotePin. Scopul său este acela de a-ți înregistra notițele și întâlnirile pentru a-ți face mai ușoară organizarea apoi, și are o formă de pilulă, cu mai multe accesorii. Astfel, poți purta NotePin în jurul gâtului ca un pandantiv, îl poți prinde de haine, îl poți pune la mână sau oriunde altundeva dorești.

Wearable-urile cu AI încep să fie produse foarte interesante pentru companii, însă nu au cea mai bună reputație, după întregul scandal care a avut în mijloc Humane și a sa broșă, AI Pin. NotePin este văzută de Plaud ca o metodă de a transcrie, rezuma și obține idei din toate lucrurile pe care le faci de-a lungul zilei. Are o baterie care rezistă până la 20 de ore de înregistrare continuă, însă se pare că nu este realizată neapărat cu intenția de a fi folosită constant. Pentru a începe o înregistrare trebuie să apeși pe dispozitiv.

Reportofonul creat de Plaud, care se numește Note, se poate atașa de spatele telefonului și poate înregistra notițe vocale sau chiar convorbiri telefonice, pe care apoi să le transcrie și să le rezume automat. Aplicația celor de la Plaud nu este cea mai bună, însă funcționează suficient de bine, conform review-urilor, și Note a fost bine primit în general de utilizatori.

NotePin costă 169 de dolari, iar funcțiile AI ale celor de la Plaud sunt gratuite pentru sarcini de bază, și costă 79 de dolari pe an dacă vrei să te folosești de lucruri mai avansate, precum indicarea vorbitorului într-o conversație.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: Plaud’s NotePin is another AI wearable for remembering everything