Energy Expo - Join the revolution

Samsung se pregătește de lansarea unui nou pliabil Fold

Scris de | 28 august, 2024
Samsung se pregătește de lansarea unui nou pliabil Fold

Fie că ți s-ar părea sau nu o idee proastă, Galaxy Z Fold 6 Slim (cunoscut anterior ca Galaxy Z Fold 6 Ultra) nu vrea să dispară din lumina reflectoarelor în ceea ce privește zvonurile, fiind din ce în ce mai posibil să fie lansat în curând, sub un nume complet diferit.

Un al treilea nume posibil pentru cel mai subțire și impresionant telefon pliabil de la Samsung este acum luat în calcul, acesta având, poate, mai mult sens decât celelalte două denumiri speculate anterior de surse mai mult sau mai puțin de încredere.

Așa cum sugerează Evan Blass (@evLeaks), Samsung a decis să meargă pe numele „Galaxy Z Fold Special Edition” pentru viitorul său model pliabil. Atenție, este vorba de Z Fold Special Edition, nu Z Fold 6 Special Edition, ceea ce poate părea o diferență mică și neimportantă, dar sugerează în același timp că acest device nu va semăna foarte mult cu actualul Galaxy Z Fold 6.

Din păcate, Evan Blass (care este probabil cel mai de încredere leaker din industrie în prezent) nu are informații de împărtășit despre disponibilitatea Galaxy Z Fold Special Edition.

În principal, așteptarea generală din partea publicului e că Samsung va restricționa vânzările acestui produs la China și Coreea de Sud. Un eveniment de lansare în una sau ambele dintre aceste piețe asiatice este probabil să aibă loc la sfârșitul lunii septembrie, urmat de o lansare comercială (în număr limitat) la scurt timp după.

Un Fold mai subțire

Zvonurile par să indice că Galaxy Z Fold Special Edition va reduce considerabil grosimea „vărului” său, de la 12,1 mm la aproximativ 11 mm când este pliat, pentru a îmbunătăți portabilitatea și ergonomia în utilizare.

O schimbare la fel de importantă, sugerată de câteva surse diferite în ultimele săptămâni, indică spre „creșterea” ecranelor de 7,6 și 6,3 inci ale Z Fold 6 până la 8 și, respectiv, 6,5 inci.

Desigur, mai mult spațiu pe ecran ar ajuta Samsung să concureze mai bine cu rivalii săi, precum Honor Magic V3 și Vivo X Fold 3 Pro, însă fără disponibilitate globală este cât se poate de evident că acest lucru este puțin probabil să se traducă în vânzări foarte mari. Mai ales având în vedere că prețul îl va depăși aproape sigur pe cel al Z Fold 6, fiind zvonit un prag de aproximativ 2.100 de dolari în Coreea de Sud.

Celelalte detalii cheie despre Galaxy Z Fold Special Edition rămân în mare parte ascunse, deși este aproape sigur că telefonul va fi lansat fără suport pentru S Pen, pentru a menține profilul său subțire, iar specificațiile camerei vor rămâne în mare parte neschimbate față de Z Fold 6.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via PhoneArena