Energy Expo - Join the revolution

HMD Barbie Phone, anunțat oficial. Este un Nokia 2660 Flip, dar pe roz

Scris de | 28 august, 2024
HMD Barbie Phone, anunțat oficial. Este un Nokia 2660 Flip, dar pe roz

Știam încă de la MWC că HMD urmează să lanseze un telefon cu branding Barbie, însă ne-am fi așteptat ca acesta să ajungă pe piață oficial la aniversarea de un an a filmului bazat pe celebra linie de păpuși. Se pare însă că abia în octombrie vom vedea HMD Barbie Phone, un rebranding al modelului flip phone „non-smart” care este deja în magazine de ceva vreme, Nokia 2660 Flip. Măcar prețul acestui telefon va fi destul de mic, iar pachetul va integra câteva elemente tematice.

Pachetul HMD Barbie Phone include mai multe accesorii decât ale originalului Nokia

Avem astfel de a face cu un „dumb phone” echipat cu un ecran mic, de 2,8”, fără touchscreen, dar echipat cu o tastatură T9 completă, pe care poți forma numere și scrie mesaje într-un mod extrem de „retro”, la fel ca la începutul anilor 2000. Telefonul vine echipat și cu o cameră de 5 megapixeli cu blitz și cu o carcasă realizată integral din plastic. În pachet vor fi incluse însă accesoriile de care ai nevoie, precum două huse, o curea pe care să o agăți de telefon și o lavetă cu microfibre. Bateria, care se poate scoate și schimba, este la rândul său roz.

Totodată, primești și accesorii de care nu pai obligatoriu nevoie: câteva decorațiuni pentru cureaua cu mărgele colorate, un set de autocolante tematice și chiar și cristale cu adeziv pentru a-ți decora telefonul. Se pare că și jocul Snake este preinstalat și a primit la rândul său un strat de „vopsea” roz, tematic.

HMD Barbie Phone se lansează abia în octombrie la 129 dolari/euro, la un an și trei luni după debutul filmului Barbie în cinema. Telefonul va intra la precomandă pe 23 septembrie. Cel mai probabil, acesta va fi disponibil într-o ediție limitată, deci cei care își doresc să aibă în colecție un dispozitiv ciudat precum un feature phone cu clapetă lansat în 2024 drept un produs promoțional pentru un brand de jucării, ar trebui să îl cumpere imediat ce devine disponibil, întrucât prețurile la second hand ar putea crește imediat după ce stocurile se termină.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,