Energy Expo - Join the revolution

Cel mai nou joc Harry Potter vine pe PlayStation Plus în septembrie alături de alte două titluri

Scris de | 28 august, 2024
Cel mai nou joc Harry Potter vine pe PlayStation Plus în septembrie alături de alte două titluri

Fanii PlayStation vor primi luna viitoare, începând cu 3 septembrie, trei jocuri noi pe care le pot adăuga în colecția personală de jocuri de la PlayStation Plus. Este vorba despre un titlu 100% nou, alături de un joc sportiv și unul dintre cele mai interesante platformere horror ai ultimilor ani, atât în variante de PlayStation 5, cât și de PlayStation 4. Practic, oricine are o consolă Sony care încă primește suport oficial, va putea descărca aceste trei jocuri.

Noul Harry Potter Quidditch Champions se lansează direct pe PlayStation Plus

Toți abonații PlayStation Plus, de la cei care plătesc pentru planul Essential, până la cei care plătesc pentru Extra sau Premium, vor putea descărca în septembrie noul Harry Potter Quidditch Champions. Acesta este primul joc din celebrul univers care îți permite să joci faimosul joc de Quidditch. De altfel, acesta este un joc complet nou, care se lansează pe PlayStation direct în cadrul programului Plus. Jocul include un mod carieră care poate fi experimentat în single player, dar poate fi jucat și online în mod cooperativ. De altfel, jocul va permite și meciuri competitive cu până la trei alți coechipieri, împotriva altor echipe.

Se pare că această lună este cea care va fi apreciată de fanii sporturilor. Dacă cele „fantastice” nu vă pasionează, poate vă interesează să jucați MLB The Show 24, jocul oficial al ligii de baseball din SUA. Acest joc este dezvoltat de către studioul San Diego Studio, care aparține Sony, și oferă cea mai realistă experiență virtuală de baseball. Acest titlu a fost lansat pe 19 martie pe PlayStation, Xbox și Nintendo Switch, iar acum, cei care nu l-au încercat încă, au șansa să îl joace gratuit.

Nu în ultimul rând, Little Nightmares II vine pe PlayStation Plus Extra. Acest titlu a debutat în februarie 2021 și s-a dovedit a fi un mare succes în rândul platformerelor narative. De altfel, la Gamescom au fost prezentate două continuări spirituale ale acestuia, deci dacă vreți să fiți pregătiți atât pentru Little Nightmares III, dezvoltat acum de studioul Supergiant Games, sau de Reanimal de la Tarsier (producătorii primelor două Little Nightmares), poate că ar fi o idee bună să încercați Little Nightmares II, sau, de ce nu, și primul joc al seriei.

Mai aveți până pe 3 septembrie timp să descărcați jocurile de pe luna august de la PlayStation Plus. Este vorba despre LEGO Star Wars: The Skywalker Saga pentru PS4 și PS5, Five Nights at Freddy’s Security Breach pentru PS4 și PS5 și Ender Lilies pentru PS4.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,