Energy Expo - Join the revolution

Ce spun cele mai recente zvonuri despre lansarea PlayStation 5 Pro

Scris de | 28 august, 2024
Ce spun cele mai recente zvonuri despre lansarea PlayStation 5 Pro

Cele mai recente știri despre mult vehiculatul PS5 Pro sugerează că noua consolă, care se vrea a fi un refresh adus gamei, este încă în grafic pentru o eventuală lansare în acest an și, da, probabil că va costa destul de mult.

Conform unui articol de pe GameSpot, aceste știri provin de la jurnalistul Jeff Grubb, care a discutat despre PS5 Pro într-un episod recent al podcastului Game Mess Mornings. În timpul episodului, Grubb a afirmat că: „Ultimele informații pe care le-am auzit sunt că acesastă consolă va fi lansată în acest an”.

Grubb menționează, de asemenea, că o prezentare State of Play ar putea avea loc în curând: „Mai recent, ceea ce am auzit este că probabil va avea loc o prezentare State of Play, nu un Showcase, până la sfârșitul lunii septembrie”, mai spune el.

Pentru ca totul să fie clar, Grubb nu specifică dacă PS5 Pro va fi sau nu prezentat la State of Play. Cu toate astea, există cu siguranță posibilitatea ca acest lucru să se întâmple dacă noua consolă ar fi pregătită de lansare în lunile următoare, cel mai probabil în perioada sărbătorilor. În final, Grubb estimează că PS5 Pro ar putea costa în jur de 600 de dolari, dar nu exclude nici un cost de până la 700 de dolari.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via Tech Radar