Energy Expo - Join the revolution

Apple a confirmat data oficială de lansare pentru iPhone 16: la ce oră se transmite în România și unde poți urmări evenimentul

Scris de | 28 august, 2024
Apple a confirmat data oficială de lansare pentru iPhone 16: la ce oră se transmite în România și unde poți urmări evenimentul

Apple a anunțat data următorului său mare eveniment: 9 septembrie 2024, la ora 20:00 ora locală a României.. Evenimentul, care are sloganul „It’s Glowtime” („Este timpul să strălucești”), va avea loc la Teatrul Steve Jobs, în incinta Apple Park. La noi în țară, evenimentul va putea fi urmărit live, online, pe site-ul Apple.

În cadrul acestui eveniment, compania va lansa noua gamă iPhone 16. Principala schimbare pentru modelele iPhone 16 și 16 Plus va fi trecerea spre un sistem de camere aliniate vertical pe partea din spate. De asemenea, se zvonește că iPhone 16 Pro și 16 Pro Max ar putea avea parte de ecrane mai mari, însă vor păstra aspectul familiar cu cele trei camere foto amplasate pe spate sub formă de „triunghi”. Aceste modele ar putea fi disponibile și într-o nouă culoare, și anume cea de bronz.

Toate cele patru modele iPhone 16 vor include butonul Action, care a fost exclusiv pentru seria Pro la iPhone 15. Noile iPhone-uri ar putea avea, de asemenea, un nou buton dedicat fotografiilor și clipurilor video, însă nu e clar dacă acesta va fi un feature exclusiv pentru modelele Pro sau dacă va fi disponibil și pe modelele obișnuite iPhone 16.

Inteligența Artificială și funcțiile Apple Intelligence ale companiei vor juca, probabil, un rol important în cadrul evenimentului Apple. În acest moment, singurele iPhone-uri care suportă Apple Intelligence sunt iPhone 15 Pro și 15 Pro Max, dar se zvonește că întreaga gamă iPhone 16 va putea folosi Inteligența Artificială.

În plus, se zvonește că Apple va lansa în cadrul acestui eveniment și Apple Watch Series 10 dar și două versiuni noi de AirPods.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via The verge