Energy Expo - Join the revolution

Ce funcții AI de la Google vor exista pe pliabilul Honor Magic V3

Scris de | 27 august, 2024
Ce funcții AI de la Google vor exista pe pliabilul Honor Magic V3

În luna iulie a acestui an, Honor a lansat Magic V3 în China, iar acum compania anunță o serie de aplicații noi, dezvoltate în parteneriat cu Google Cloud, care vor aduce funcționalități AI pentru creșterea productivității pe smartphone-ul pliabil.

Noile aplicații sunt oarecum similare cu cele din suitele AI Galaxy sau Google. Având în vedere că acestea au fost dezvoltate împreună cu Google Cloud, e de înțeles că aplicațiile arată familiar. Printre noile funcționalități se numără AI Eraser, Face-to-Face Translation și Honor Notes Live Translation. Aceste funcții vor fi disponibile înainte de lansarea globală a telefonului la IFA Berlin, în acest an.

AI Eraser este foarte asemănător cu Magic Editor de la Google, permițând eliminarea persoanelor dintr-o fotografie și pare să funcționeze destul de bine, conform clipului publicat de companie. Honor Notes Live Translation este, de asemenea, similar cu funcția oferită de Galaxy AI, detectând și transcriind automat notițele. Funcția Face-to-Face Translation permite utilizarea ecranului extern al telefonului pliabil pentru a afișa textul tradus.

De asemenea, Magic V3 va include „Magic Portal” în MagicOS 8, care permite deschiderea simultană a două aplicații în modul multitasking. Aceste funcții vor fi disponibile pe Magic V3 la lansarea globală.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: via PhoneArena