Energy Expo - Join the revolution

Threads ar putea introduce o funcție care să îți elimine postările după 24 de ore

Scris de | 26 august, 2024
Threads ar putea introduce o funcție care să îți elimine postările după 24 de ore
Foto: 9to5Mac

Threads, rețeaua socială creată pentru a rivaliza cu X de către cei de la Meta, se pregătește să introducă o funcție care va putea să îți elimine postările după 24 de ore. Interesant este că Meta cocheta deja cu o funcție de auto-arhivare a postărilor în luna aprilie, însă aceasta nu a mai fost creată, cel puțin nu în forma pe care o vedea compania inițial. Varianta nouă a ei ar putea fi chiar ceea ce ar dori Threads să folosească, o nouă opțiune de a produce conținut ce poate dispărea rapid de pe social media – postări care să se șteargă după 24 de ore.

Inginerul Alessandro Paluzzi a publicat o astfel de postare temporară vineri, demonstrând astfel cum va funcționa această opțiune. Când încerci să răspunzi la o astfel de postare, apare un timer, iar aplicația te anunță că postarea și toate răspunsurile vor dispărea atunci când cronometrul ajunge la 0. Conform celor de la TechCrunch, și așa-numitele „quote posts”, care citează postarea inițială, vor dispărea, deși aplicația nu avertizează cu privire la acest lucru.

Meta ar fi spus publicației că funcția este testată momentan de către un număr limitat de utilizatori, dar nu este clar dacă funcționează doar într-o anumită regiune, sau cum poți obține acces la ea. Un purtător de cuvânt al companiei a descris funcția ca „o modalitate nouă și ușoară de a distribui lucruri pe Threads”. Paluzzi ar fi descoperit-o inițial în iunie, și se pare că acum se apropie de lansarea la un nivel mai mare. El a mai vorbit acum câteva zile și despre cum Meta se pregătește să lanseze reclame pe platforma socială, la puțin peste un an de la lansarea sa oficială, având astfel o sursă clară de a se susține.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: Threads testing new option for temporary 24 hour posts