Energy Expo - Join the revolution

Încă un producător chinez lucrează la un telefon pliabil de tip „triple-fold”

Scris de | 26 august, 2024
Încă un producător chinez lucrează la un telefon pliabil de tip „triple-fold”

După ce acum 10 zile aflam că Huawei se pregătește să lanseze un telefon pliabil de tip „triple-fold”, adică mai simplu spus, un pliabil din 3 bucăți, se pare că un alt producător chinez este gata să intre în arenă cu propriul său device. Este vorba de Xiaomi, care s-ar afla în stadii avansate de dezvoltare ale produsului deja, conform unei surse de pe Weibo, rețeaua socială din China, citată de GSM Arena.

Sursa respectivă ar fi destul de credibilă, și deși nu există dovezi clare despre existența unui pliabil Xiaomi triple-fold, se pare că acesta ar face parte din noua linie Xiaomi Mix, iar un eventual prototip, sau chiar telefonul în varianta sa finală, va putea fi văzut la Mobile World Congress, la Barcelona, în februarie anul viitor. Bineînțeles, dacă acest zvon este real, vom afla mai multe în perioada următoare.

Mai avem aproximativ jumătate de an până la MWC, iar Xiaomi tocmai a lansat în această lună două noi device-uri pliabile, astfel că este greu de crezut că o astfel de noutate ar putea apărea prea curând, mai ales că producătorul a adus o altă premieră recent, prin Xiaomi Mix Flip, primul său telefon care se pliază pe verticală. Pe măsură ce ne vom apropia de perioada sărbătorilor însă, chinezii vor fi cu siguranță tentați să ofere măcar niște teasere despre un astfel de produs. În ceea ce privește Huawei, compania care se pregătește să introducă un astfel de dispozitiv în piață, se pare că acesta ar sosi foarte curând, chiar în luna septembrie, și ar urma să fie vândut în China, în cantități destul de limitate.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: Xiaomi is also working on a tri-fold phone