Energy Expo - Join the revolution

Nici nu s-au lansat bine telefoanele din seria Pixel 9 că avem deja parte de primul leak cu Google Pixel 9a

Scris de | 26 august, 2024
Nici nu s-au lansat bine telefoanele din seria Pixel 9 că avem deja parte de primul leak cu Google Pixel 9a

Nici nu s-a lansat bine gama Pixel 9 de la Google, că avem de a face cu prima scurgere de informații despre Pixel 9a, mai exact avem parte chiar de câteva imagini cu telefonul care ar trebui să se lanseze spre finalul acestui an.

Imaginile au fost distribuite într-o postare pe un grup privat de Facebook pentru fanii Pixel din Vietnam, care este acum ștearsă. Acestea au fost ulterior partajate ulterior pe X de contul ShrimpApplePro. Imaginile sugerează că, în viitor, ar putea exista o mică diferență între seria de bază și seria A.

În primul rând, ar trebui să privim aceste imagini cu scepticism. Au existat foarte puține scurgeri sau informații disponibile despre Pixel 9a. Așa cum se întâmplă adesea cu leak-urile care apar cu mult înainte de lansare, aceste imagini nu sunt întotdeauna clare sau la cea mai înaltă rezoluție. Totuși, dacă sunt exacte, se pare că Google ar putea aplatiza sau chiar elimina bump-ul de camere pe Pixel 9a.

Un sistem dual de camere cu un inel lucios în jurul „insulei” imită bara rotunjită de pe seria Pixel 9. LED-ul bliț este poziționat în partea dreaptă și nu face parte din această secțiune. Cu toate acestea, aceste imagini sugerează că sistemul de camere de pe Pixel 9a ar putea fi la același nivel cu cadrul șasiului, nefiind prea proeminent.

Aceast leak mai sugerează, de asemenea, că Pixel 9a va adopta, așa cum era de așteptat, designul pătrățoas al seriei Pixel 9. Marginile laterale sunt plate, iar tray-ul pentru cartela SIM pare să se mute în partea de jos a șasiului, la fel ca la cea mai recentă linie de flagship-uri. Este dificil de spus dacă marginile ecranului vor fi uniforme pe toate laturile, însă muchiile sunt destul de pronunțate comparativ cu Pixel 9 și 9 Pro.

Nu este clar când vom putea cumpăra Pixel 9a, însă aceasta ar putea fi cel mai timpuriu leak a unui device Google de până acum.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: via 9to5Google