Energy Expo - Join the revolution

Lenovo lansează accesorii noi pentru PC-ul handheld Legion GO

Scris de | 26 august, 2024
Lenovo lansează accesorii noi pentru PC-ul handheld Legion GO

Nu este clar dacă Lenovo Legion Go a fost un succes după debutul său dificil de toamna trecută și experiența modestă pe care a oferit-o până în primăvara aceasta, dar Lenovo merge înainte. Pe lângă planurile de a lansa un succesor pentru Go, posibil unul mai mic, de șapte inci, compania a dezvăluit recent că urmează să lanseze o serie de accesorii noi pentru această consolă.

Legion Go va avea parte de un dock oficial USB-C (65 de dolari) în august, iat în octombrie, la un an după lansare, vei putea achiziționa un „Charging Connector”, în valoare de 50 de dolari. Acesta îți permite să transformi cele două controlere detașabile într-un singur gamepad, să le menții încărcate cu o baterie internă de 10,55 Wh și să folosești un singur cablu USB-C pentru a le încărca pe amândouă simultan.

În noiembrie, Lenovo va adăuga în oferta sa și un set de capete interschimbabile pentru joystick-uri și capace pentru controlere (10 dolari), care vor fi disponibile într-o varietate interesantă de forme, dimensiuni și culori. Apoi, în decembrie, compania va lansa și o husă cu fermoar, în valoare de 30 de dolari, care va avea și un buzunar suplimentar pentru accesorii împreună cu suficient spațiu pentru a adăuga și adaptorul de alimentare.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: via The Verge