Energy Expo - Join the revolution

Conform unor zvonuri foarte credibile, Apple va lansa noile iPhone-uri pe 10 septembrie

Scris de | 26 august, 2024
Conform unor zvonuri foarte credibile, Apple va lansa noile iPhone-uri pe 10 septembrie

Zvonuri care vin din surse extrem de credibile spun că Apple plănuiește un eveniment de lansare pe 10 septembrie, în cadrul căruia va dezvălui modelele iPhone 16 și iPhone 16 Pro, alături de noi modele de AirPods și Apple Watch. Aceasta este informația oferită de Mark Gurman de la Bloomberg.

Seria iPhone 16 va arăta în mare parte la fel ca iPhone 15 și iPhone 15 Pro. Cel mai important feature nou implementat pe noile modele iPhone 16 va fi un nou buton amplasat pe partea laterală telefonului, care va fi folosit pentru capturarea de fotografii și videoclipuri. Dacă Apple se ține de acest plan, iPhone 16 va fi anunțat pe 10 septembrie și va fi pus în vânzare în întreaga lume în jurul datei de 20 septembrie.

Desigur, Apple nu a confirmat oficial data evenimentului iPhone 16, însă, mai în fiecare an anunță noile iPhone-uri în cadrul unui eveniment ce are loc în a doua marți din septembrie. Zvonurile care vin din partea Bloomberg par să valideze ideea că Apple ar continua acest tipar.

În plus față de noul „Capture Button”, seria iPhone 16 va avea parte și de display-uri și camere îmbunătățite. Apple va scoate în evidență și funcțiile AI ale acestora, posibile datorită noului cip A18, care va include capabilități de procesare mai puternice pentru a susține Apple Intelligence. Comparativ cu iPhone 15 Pro și Pro Max, dimensiunile ecranului pentru iPhone 16 Pro și Pro Max vor crește la aproximativ 6,3 și 6,9 inci.

Noua linie Apple Watch Series 10 va fi, de asemenea, lansată cu ecrane mai mari, fiind chiar posibil ca acestea să rivalizeze cu dimensiunea ecranului de la Ultra. Carcasele vor fi, foarte probabul, mai subțiri, reprezentând una dintre cele mai mari actualizări de design și nu numai din istoria recentă a Apple Watch.

De asemenea, ne așteptăm să vedem și noi generații de AirPods (nu modele Pro). Pentru prima dată, Apple va oferi două noi modele de AirPods entry-level, care vin la pachet inclusiv cu funcții de anulare a zgomotului.

Mark Gurman de la Bloomberg mai spune că Apple a intensificat testările pentru noile Mac-uri cu cipuri M4, însă acestea vor fi lansate, cel mai probabil, după luna septembrie.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: via 9to5Mac