Energy Expo - Join the revolution

Instagram anunță melodii pentru profiluri, la fel ca MySpace acum 20 de ani

Scris de | 23 august, 2024
Instagram anunță melodii pentru profiluri, la fel ca MySpace acum 20 de ani

Se pare că inovația în domeniul rețelelor de socializare s-a cam terminat, întrucât Instagram începe să se inspire acum nu de la concurența directă, ci de la rețele de la începutul anilor 2000. În urmă cu 20 de ani, MySpace permitea utilizatorilor să își personalizeze în fel și chip profilurile personale, iar atașarea unei melodii care să pornească redarea atunci când cineva îți accesa profilul era una dintre cele mai populare tipuri de personalizări ale momentului. Ei bine, începând de astăzi, 23 august, Instagram va lansa o funcție similară.

Fiecare utilizator va putea să adauge o melodie preferată la profilul personal de Instagram

La momentul redactării acestui articol, funcția nu este încă online, însă aceasta at trebui să se lanseze simultan cu albumul Short n’ Sweet al artistei Sabrina Carpenter, care a fost aleasă drept partener petnru lansarea acestei capabilități. Melodia Taste de pe album ar trebui să poată fi auzită atunci când accesezi profilul acesteia, iar imaginea care face acest anunț sugerează că există un buton pentru oprirea redării, în cazul în care te deranjează asta.

Acesta va fi singurul loc unde Taste va fi disponibilă înainte de lansarea oficială a albumului artistei pe platformele de streaming. Practic, Instagram oferă acum artiștilor o nouă metodă de promovare pentru muzică, putând astfel să atragă atenția mai ușor asupra lansărilor noi.

Odată ce funcția devine disponibilă, tot ce trebuie să faci pentru a atașa o melodie de profilul tău este să apeși pe butonul „edit profile” și să selectezi „adaugă o melodie la profil”. Desigur, nu poți folosi o melodie pe care o ai în telefon sau pe computer, ci trebuie să folosești una din selecția licențiată de către Instagram, aceleași melodii care sunt disponibile pentru a fi folosite în realizarea de reels, postări și story-uri. Durata maximă pe care poți să o alegi este de 30 de secunde.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,