Energy Expo - Join the revolution

The Callisto Protocol și Gigantic, gratuite acum pe Epic Games Store

Scris de | 22 august, 2024
The Callisto Protocol și Gigantic, gratuite acum pe Epic Games Store

The Callisto Protocol, unul dintre cele mai înfricoșătoare jocuri horror de acțiune din ultimii ani, este acum complet gratuit pe platforma Epic Games Store pentru PC la oferta săptămânală de titluri gratuite. Acesta nu este singurul joc gratuit care este oferit de astăzi, 22 august, până săptămâna viitoare, pe 29 august. Gigantic: Rampage Edition este de asemenea disponibil la prețul de 0 lei.

Un joc horror și un MOBA Hero Shooter pot fi descărcate pe gratis pe PC

Din păcate, The Callisto Protocol nu s-a bucurat de succesul dorit, chiar dacă a încercat foarte mult să atragă fanii seriei Dead Space, cu un stil de joc și o atmosferă horror similară. Chiar dacă nu sunteți obligatoriu fani ai jocurilor SF horror, s-ar putea să vreți să încercați Callisto Protocol măcar pentru a vă pune sistemele de gaming la un test major de performanță. Callisto Protocol este unul dintre primele jocuri care integrează tehnologii de top precum Ray Tracing la un nivel înalt și are în continuare unele dintre cele mai realiste personaje umane din jocuri video de până acum.

Inițial jocul trebuia să fie conectat cu universul din jocul battle royale PUBG, însă planurile pentru această legătură au fost anulate înainte ca jocul să ajungă în magazine, deși anumite teme narative tot pot să sugereze o anumită legătură. La prețul cerut pe Epic Games Store în acest moment, nu aveți nimic de pierdut pentru a-l încerca.

Gigantic: Rampage Edition este, în schimb, un joc de tip Moba Hero Shooter „premium”. Asta înseamnă că, spre diferență de alte titluri similare, precum SMITE, acesta este, de obicei, vândut pentru un preț fix, nu free-to-play. Jocul permite confruntări în multiplayer pentru două echipe de cinci jucători, iar varianta Gigantic include eroi și hărți noi, cât și posibilitatea de a juca cross-platform împotriva jucătorilor de pe alte platforme, precum PlayStation sau Xbox.

Conținutul extra care se lansează în timp este oferit gratuit tuturor jucătorilor, spre diferență de jocurile free to play unde totul trebuie cumpărat independent.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,