Energy Expo - Join the revolution

HMD este noul sponsor oficial al echipei FC Barcelona

Scris de | 22 august, 2024
HMD este noul sponsor oficial al echipei FC Barcelona

HMD a anunțat că devine sponsor oficial al echipei FC Barcelona. Este vorba despre un parteneriat pe termen de cel puțin trei ani, în care HMD va susține echipele de fotbal masculin și feminin FC Barcelona, dar și atleți din alte sporturi, precum basket, futsal, handbal și hockey pe role. HMD nu este primul partener al FC Barcelona din domeniul smartphone-urilor, în urmă cu doar câțiva ani Oppo fiind compania care își făcea reclamă în cadrul meciurilor Barcelonei.

Parteneriatul între HMD și FC Barcelona este semnat momentan pentru trei ani

Anunțul a fost făcut într-un mod inedit, fiind dezvăluit de către HMD în parteneriat cu Saul Peregrina. Acesta din urmă nu este membru al FC Barcelona, ci este frizerul lui Lamine Yamal (și concurent în cadrul emisiunii Love Island), fotbalistul de 17 ani care s-a remarcat recent în meciurile Spaniei la campionatul Euro 2024. Acesta a realizat o tunsoare cu sigla FC Barcelona și cu logo-ul HMD pe capul unui fan al echipei în cadrul unui clip video publicat pe contul oficial de YouTube al HMD.

Logo-ul HMD va fi vizibil pe marginea Stadionului Olimpic Lluís Companys din Barcelona, actualul teren folosit de către echipa de fotbal pe perioada renovărilor care au loc la „Spotify Camp Nou”. Imediat ce renovările se termină și stadionul echipei va intra din nou în funcțiune, reclamele HMD vor fi afișate acolo.

HMD spune că la nici 10 ani de la înființare, compania a ajuns să fie cel mai mare producător de smartphone-uri din Europa.

„Când vine vorba de creativitate și inovație în sport, pur și simplu nu poți ignora FC Barcelona. Clubul a susținut mereu gândirea proaspătă, frumusețea și talentul, iar noi avem aceeași mentalitate în ceea ce privește tehnologia. Și, la fel cum FC Barcelona aduce oamenii împreună – evident că este mai mult decât un club – noi facem același lucru. Fiecare dispozitiv pe care îl creăm este conceput pentru a îmbunătăți viețile oamenilor și pentru a construi conectivitate. Sunt fan FC Barcelona de mult timp, încă de când Michael Laudrup s-a alăturat clubului în 1989. Sunt încă fan și sunt încântat să anunț că și HMD este un susținător. Abia așteptăm să lucrăm cu clubul și cu culers pentru a face lucruri uimitoare împreună.”, a declarat Lars Silberbauer, Global Chief Marketing Office la HMD.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: HMD