Energy Expo - Join the revolution

Samsung ar putea introduce pliabilele din titan, odată cu un Galaxy Z Fold6 Slim

Scris de | 21 august, 2024
Samsung ar putea introduce pliabilele din titan, odată cu un Galaxy Z Fold6 Slim

Abia ce au trecut câteva săptămâni de la lansarea celor mai noi modele pliabile de la Samsung, Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6, și deja avem zvonuri despre un nou model, un așa-numit Galaxy Z Fold6 Slim, care s-ar lansa chiar în acest an. Așa cum sugerează și numele, Galaxy Z Fold6 Slim este așteptat să fie ceva mai subțire și să aibă un ecran mai mare decât un model standard Galaxy Z Fold6, iar un nou zvon sugerează că acesta ar putea veni și cu o premieră pentru telefoanele pliabile, folosirea titanului în construcția sa.

Zvonul vine grație celor de la The Elec, care sugerează că Samsung este în stadiul final de a decide dacă va folosi oțel inoxidabil sau titan pentru spatele lui Galaxy Z Fold6 Slim. Dacă sud-coreenii optează pentru cel din urmă, acesta ar fi primul telefon pliabil al lor ce folosește acest material, introdus de Samsung pe Galaxy S24 Ultra, mai devreme în acest an.

Există însă o problemă destul de importantă dacă Samsung va alege să pună titan pe spatele lui Galaxy Z Fold6 Slim. Deși asta ar face telefonul mai puternic și mai ușor comparat cu folosirea oțelului inoxidabil sau a aluminiului, ar putea și să interfereze cu recunoașterea stylus-ului. Se pare însă că acest telefon nu ar utiliza oricum un stylus, astfel că Samsung ia serios în considerare opțiunea „titan”.

Se pare că unele componente ale device-ului ar fi intrat deja în faza de producție în masă, iar Samsung este așteptată să ia decizia finală cu privire la materialul de pe spate foarte curând. Problema este că acest pliabil este așteptat să apară doar în China și Coreea de Sud, însă vestea bună ar fi că eventualele upgrade-uri își vor face cu siguranță apariția pe Galaxy Z Fold7, anul viitor.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: Samsung might bring titanium to foldables with Galaxy Z Fold 6 Slim