Energy Expo - Join the revolution

Razer lansează noile căști Kraken V4

Scris de | 21 august, 2024
Razer lansează noile căști Kraken V4

Razer anunță lansarea noilor sale căști, Kraken V4 și Kraken V4 X, care vin la peste 12 ani de la prima pereche de Razer Kraken. Razer Kraken V4 este compatibil cu conexiuni Razer HyperSpeed Wireless, Bluetooth și USB, oferind conectivitate cu toate dispozitivele, inclusiv PC, PlayStation, Nintendo Switch, Steam Deck și Smartphone. Această adaptabilitate asigură o experiență completă, pentru că dispune de posibilitatea de conectare wireless pe 2.4GHz, Bluetooth sau USB prin cablu.

Dotat cu tehnologie bazată pe modelul Razer BlackShark V2 Pro, microfonul retractabil HyperClear Super Wideband acoperă o gamă mai largă de frecvențe. De asemenea, microfonul rămâne complet integrat în căști atunci când este ascuns, oferind un aspect elegant și discret. Difuzoarele sunt acele Razer TriForce Titanium de 40 mm deja obișnuite pentru căștile Razer, cu un design compus din 3 părți. Un alt aspect deja clasic pentru producător, tehnologia THX Spatial Audio, este prezentă pe Kraken V4 oferind sunet surround 7.1. În plus, cu un câmp sonor extins și THX Game Profiles cu reglare personalizată pentru peste 60 melodii cunoscute, gamerii pot intra direct în acțiune cu setări sonore personalizate.

Kraken V4 dispune de un buton de echilibrare a jocului/chat-ului integrat în căști, care nu doar că permite ajustări rapide în timp real, dar și facilitează un control asupra mixului de volum dintre sunetul din joc și comunicațiile vocale. Acest lucru asigură că gamerii pot gestiona ușor nivelurile de volum între sunetele din joc și cele din chat, evitând astfel sunetul copleșitor în timpul momentelor critice din joc. Kraken V4 este primul headset Razer care oferă iluminare cu 9 zone pe căști, alimentată de Razer Chroma RGB. Cu acces la peste 16.8 milioane de culori, acest element include și presetări precum „Wheel”, „Starlight” și „Fire” care nu erau posibile cu iluminarea pe o singură zonă. Utilizatorii își pot personaliza fiecare zonă de iluminare în parte prin Chroma Studio, pot aplica setările lor preferate și pot urmări felul în care luminile funcționează cu peste 300 de jocuri și 500 de dispozitive, colaborând cu mai mult de 50 de parteneri.

Complementară cu gama wireless Kraken V4 este Razer Kraken V4 X, un headset de gaming RGB cu fir care oferă confort de durată și caracteristici audio similare.

Razer Kraken V4 sunt disponibile de azi în magazinele Razer și la resellerii autorizați, la prețul recomandat de 199,99 euro. Razer Kraken V4 X vor fi disponibile la o dată ulterioară, în curând, pentru prețul de 89,99 euro.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,