Energy Expo - Join the revolution

Urmărește Opening Night Live, evenimentul care dă startul Gamescom 2024

Scris de | 20 august, 2024
Urmărește Opening Night Live, evenimentul care dă startul Gamescom 2024

Astăzi, 20 august, începând cu ora 21:00 a României are loc Opening Night Live sau ONL, evenimentul de prezentare anual, prezentat de Geoff Keighley, care dă startul Gamescom, cel mai mare târg de jocuri video din Europa. Evenimentul are loc, la fel ca în fiecare an în Koln, în Germania, și va fi sursa multor știri și anunțuri din domeniul jocurilor video. Sunt așteptate anunțuri din partea tuturor companiilor mari, fiind deja confirmate aparițiile multor titluri în cadrul transmisiei live.

Gamescom Opening Night Live promite multe anunțuri și trailere noi pentru jocuri care urmează să se lanseze foarte curând

Pentru a urmări live evenimentul Gamescom Opening Night Live nu trebuie decât să porniți redarea în player-ul de YouTube de pe această pagină și să o lăsați deschisă. La ora 21:00, evenimentul va începe automat. ONL se transmite atât pe YouTube, cât și pe Twitch, pe canalele oficiale Gamescom, dar și pe canalele The Game Awards, ale prezentatorului Geoff Keighley.

Keighley a confirmat deja că evenimentul va avea o durată de două ore, în care vom primi noi trailere pentru jocuri deja anunțate, cât și „premiere mondiale” pentru jocuri complet noi. Iată lista de jocuri deja confirmată pentru apariții în cadrul prezentării:

  • Batman: Arkham Shadow
  • Call of Duty: Black Ops 6
  • Dragon Ball: Sparking! Zero
  • Dune: Awakening
  • Indiana Jones and the Great Circle
  • Little Nightmares 3
  • Marvel Rivals
  • Monster Hunter Wilds
  • Sid Meier’s Civilization VII

Un alt joc care ar putea apărea în cadrul acestui eveniment ar fi un nou titlu Dying Light, pentru care deja există o campanie de teasing cu motto-ul „The Beast is coming.”.

Începând de mâine, 21 august și până vineri, 23 august, Microsoft va realiza transmisii live de la Gamescom. Compania promite în prima zi secvențe prelungite de gameplay din titluri precum Diablo IV: Vessel of Hatred, expansion-ul jocului lansat anul trecut, Diablo Immortal, titlul de mobil al seriei, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, Starfield: Shattered Space, primul expansion oficial al RPG-ului spațial, Atomfall și remasterizarea Age of Mythology: Retold. Ziua 2 va include gameplay din Star Wars: Outlaws, World of Warcraft: The War Within, Elder Scrolls Online, Fallout 76: Milepost Zero și Twoerborne. În cele din urmă, în ziua 3, Microsoft promite gameplay din jocuri precum Indiana Jones and the Great Circle, Avowed, Ara: History Untold, Metaphor ReFantazio, Sea of Thieves, 33 Immortal și Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Future Games Show va fi de asemenea transmis live pe 21 august, începând cu ora 23 a României. Aici sunt așteptate jocuri de la publisheri precum 2K, Tripwire, Plaion, Nacon, Rebellion și mulți alții. Sunt promise detalii despre Civilization VII și sezonul doi al serialului The Rings of Power din universul The Lord of The Rings.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,