Energy Expo - Join the revolution

Legendarul Age of Empires va putea fi jucat și pe telefoanele mobile

Scris de | 19 august, 2024
Legendarul Age of Empires va putea fi jucat și pe telefoanele mobile

Age of Empires Mobile, un spin-off pentru legendara serie de jocuri RTS de pe PC Age of Empires se pregătește de lansarea globală. Titlul de pe mobil va fi disponibil atât pe Android, cât și pe iOS începând cu 17 octombrie. Dezvoltat de TiMi Studio Group în colaborare cu World’s Edge, jocul promite să ofere fanilor o experiență nouă, dar familiară, aducând elementele de bază ale jocului într-un format pentru smartphone-uri.

Anunțul a fost făcut pe X și a fost însoțit și de un trailer. Jocul, care include multiple moduri single player, le va permite gamerilor să-și construiască imperiul în epoca medievală, una ce include setting-uri și figuri istorice, câmpuri mari de luptă, dar și arme realiste. Începând cu un avanpost, deciziile tale strategice și alianțele pe care le formezi vor fi cele care îți vor transforma imperiul într-o civilizație puternică.

Un alt punct cheie al jocului este că utilizatorii vor avea posibilitatea de a-și conduce armatele folosind eroi istorici legendari, de la Darius cel Mare până la Ioana d’Arc. Fiecare dintre aceștia va avea un set unic de abilități și talente pe care jucătorii le pot folosi pentru a obține un avantaj strategic pe câmpul de luptă.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: via Android Authority