Energy Expo - Join the revolution

Fortnite s-a întors pe iPhone! Cum îl descarci de pe Epic Games Store

Scris de | 19 august, 2024
Fortnite s-a întors pe iPhone! Cum îl descarci de pe Epic Games Store

Ceea ce în urmă cu doar câțiva ani părea imposibil, chiar s-a întâmplat: Epic Games Store, un nou magazin de jocuri și aplicații pentru mobil există și este lansat pe iOS, oferind după patru ani de absență acces la versiunea de mobil a jocului Fortnite pentru iPhone și iPad. Desigur, există o mare limitare: cei care vor să se joace Fortnite și celelalte două jocuri de la Epic Games găzduite pe acest magazin, trebuie să se afle într-o țară din Uniunea Europeană.

Epic Games Store le lansează cu trei jocuri pe iPhone, iPadOS și Android

Epic Games Store este acum disponibil pe iOS, iPadOS și chiar și pe Android, însă platforma Google permitea deja accesul la magazine terțe de aplicații. Noutatea este că poți chiar acum să intri pe store.epicgames.com de pe un iPhone sau iPad și să apeși pe butonul de instalare pentru a descărca în mod oficial magazinul de aplicații. Este important să fii pe versiunea software 17.6 pentru a putea iniția download-ul, și să accepți instalarea unui nou magazin de aplicații pe dispozitivul tău.

Odată instalat, Epic Games Store oferă momentan acces la doar trei jocuri, toate dezvoltate de către Epic Games și studiourile sale secundare. Avem, desigur, Fortnite, cel mai important joc al companiei, care a fost eliminat de pe App Store în urmă cu patru ani, în urma conflictului dintre Epic și Apple. Jocul are un download inițial mic, dar va trebui să descarce încă 20 GB la prima rulare, deci asigurați-vă că aveți destul spațiu.

Cel de-al doilea joc este Fall Guys, jocul care a devenit foarte popular la lansarea sa în perioada pandemiei. Acesta este un alt joc de multiplayer în care zeci de jucători concurează simultan în diverse probe amuzante eliminatorii, pentru a câștiga coroana de la final. Aceasta este prima dată când Fall Guys este disponibil pe iOS. Absența acestui joc de pe App Store a permis unei clone, numită Stumble Guys, să capteze atenția gamerilor de mobil.

În cele din urmă, Epic Games Store permite instalarea Rocket League Sideswipe, un joc care este în continuare disponibil pe App Store. Pentru acest titlu, sunt mai puține motive să îl descarci direct de pe Epic Games decât de pe App Store-ul oficial.

Epic Games a promis că Fortnite și celelalte jocuri ale sale vor fi publicate și pe alte magazine de aplicații, precum pe Alt Store PAL, dar și că este în discuții cu mai mulți producători de jocuri pentru a lista titlurile lor pe Epic Games Store pe iOS și Android în viitorul apropiat. La fel ca pe magazinul său de pe PC, compania promite condiții mai bune dezvoltatorilor, precum posibilitatea de a încasa un procent mai mare din vânzări, și un regulament echitabil pentru toți partenerii. Motivul pentru care Epic Games a delistat voluntar Fortnite de pe Galaxy Store recent a fost faptul că Samsung oferea tratament preferențial anumitor parteneri, inclusiv pentru Epic, care a fost partener de lansare în trecut pentru smartphone-urile Galaxy.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , , , , , ,

Sursa: Epic Games