Energy Expo - Join the revolution

eMAG mărește numărul de rate pentru achizițiile prin MyWallet

Scris de | 19 august, 2024
eMAG mărește numărul de rate pentru achizițiile prin MyWallet

eMAG a introdus noi opțiuni de plată flexibilă în secțiunea My Wallet, permițând clienților să își achite cumpărăturile în 24 sau 36 de rate fixe, pentru comenzi de până la 10.000 de lei, atât pentru produsele vândute de eMAG, cât și pentru cele de la sellerii prezenți pe platformă. Aceste servicii noi completează opțiunile deja existente, cum ar fi plata în 30 de zile, în patru rate sau în 12 rate. De asemenea, între 19 și 22 august, clienții care aleg plata în 12 rate pot beneficia de o ofertă promoțională cu o dobândă de 0,99% pe lună.

De exemplu, un laptop în valoare de 4.499 lei, achitat cu My Wallet în 36 de rate, va avea o rată lunară de la 124,97 lei. În cazul unui telefon de 3.299 lei, rata lunară începe de la 91,64 lei.

În prezent, peste două milioane de clienți eMAG pot utiliza cele cinci metode de plată disponibile. Pentru a accesa oricare dintre aceste soluții de plată în My Wallet, clienții trebuie să își salveze cardul în contul eMAG și să aibă ultima versiune a aplicației. Aceste metode de plată sunt disponibile pentru clienții care au un istoric de tranzacționare și plată pe platforma eMAG.

Metodele de plată în rate devin din ce în ce mai populare în rândul clienților eMAG. Printre categoriile cele mai achiziționate cu My Wallet se numără telefoanele mobile, aparatele de aer condiționat, frigiderele, mașinile de spălat, televizoarele, laptopurile și articolele fashion.

„Este o perioadă cu cheltuieli mari pentru familii, în care bugetul se împarte între pregătirile pentru noul an școlar și pregătirile pentru toamnă, așa că noile opțiuni de plată vin în sprijinul clienților noștri care pot achita acum cumpărăturile într-o perioadă mai lungă de timp, cu rate lunare mai mici. Fie că sunt interesați de articole din categoria electro-IT, precum telefoane sau laptopuri necesare pentru pregătirea temelor, fie că își redecorează casa, pentru fiecare avem o soluție de finanțare accesibilă, printr-un proces de aprobare 100% online. Toate opțiunile de plată sunt afișate în checkout, de unde clienții pot opta pentru varianta care li se potrivește cel mai bine”, a declarat Andrei Șercanean, VP e-commerce services eMAG România, Ungaria și Bulgaria. 

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,