Energy Expo - Join the revolution

Se pare că vom avea parte de o nouă culoare „Gold” pe iPhone 16 Pro

Scris de | 16 august, 2024
Se pare că vom avea parte de o nouă culoare „Gold” pe iPhone 16 Pro

Lansarea Pixel 9 a trecut deja, iar toată atenția pasionaților se îndreaptă acum către ceea ce va face Apple odată cu lansarea iPhone 16. Compania nu a făcut niciun anunț oficial, însă de o lansare vom avea parte cu siguranță în septembrie 2024. Am început să vedem scurgeri de informații cu unități dummy ale dispozitivului, iar astăzi putem arunca o primă privire asupra culorii „Gold” de pe iPhone 16 Pro.

Leaker-ul Sonny Dickson a distribuit imagini cu unități dummy pentru iPhone 16 Pro. Acestea se aliniază clar cu ceea ce am putut vedea în leak-urile sale anterioare, însă acest nou set aduce o variantă nouă de culoare.

Un nou „Gold”

Am văzut deja culorile alb, negru și Natural Titanium pentru iPhone 16 Pro Max, așa că cea „Gold” este singura surpriză aici. Culoarea aurie este un pic mai întunecată și se apropie mai degrabă de un amestec de galben-portocaliu închis, aproape maro nisipiu, similar cu culoarea pe care o asociem cu pielea (doar că aici ar vorba fi sticlă).

Acestea sunt unități dummy, însă forma, dimensiunile și culorile ar trebui să fie aproape de ceea ce vom putea vedea pe unitățile care vor fi livrate clienților.

Se zvonește că Apple ar putea înlocui culoarea Blue Titanium a iPhone 15 Pro cu o culoare „rose” sau „rose gold” pe gama iPhone 16. De asemnea, mai există zvonuri cum că această nouă culoare ar avea o nuanță „bronzată”. Există șanse și ca nuanța să se schimbe în funcție de modul în care lumina se reflectă pe spatele dispozitivului, astfel încât să se vadă culori diferite în funcție de unghiul în care ții device-ul.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: ,

Sursa: via Android Authority