Energy Expo - Join the revolution

Samsung pregătește o revenire pentru gama Note. Oarecum

Scris de | 16 august, 2024
Samsung pregătește o revenire pentru gama Note. Oarecum

Samsung Galaxy S24 Ultra are un design impresionant, însă, așa după cum a fost sesizat și în review-ul connect, colțurile sale ascuțite pot face ca dispozitivul să fie incomod de ținut în anumite poziții. Totuși, asta s-ar putea să nu fie o problemă cu Samsung Galaxy S25 Ultra, iar modelul de top S25 ar putea primi și o schimbare de nume…familiară. În speță Note 25.

Se pare că nu doar designul ar putea suferi modificări, așa cum puteți vedea aici, dar și numele ar putea fi schimbat. Conform leaker-ului Yogesh Brar, Samsung ar putea readuce în lumină numele Galaxy Note și să lanseze noul telefon sub denumirea Samsung Galaxy S25 Note. De asemenea, acesta susține că Samsung Galaxy S25 Plus ar putea fi lansat sub numele Samsung Galaxy S25 Pro.

Există o anumită logică în această schimbare, deoarece actuala linie Ultra are mai multe în comun cu vechile modele Note decât cu telefoanele originale Ultra de la Samsung. Totuși, acest lucru ar putea provoca confuzie printre cumpărători cu privire la care dintre modele, Note sau Pro, este de fapt modelul flagship. Pentru a justifica denumirea Pro, Samsung ar putea fi nevoită să echipeze modelul intermediar cu specificații mai bune decât cele pe care le are în mod obișnuit.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via Tech Radar