Energy Expo - Join the revolution

FOTO. Cum arată prototipul celui mai nou pliabil de la Huawei, un „triple-fold”

Scris de | 16 august, 2024
FOTO. Cum arată prototipul celui mai nou pliabil de la Huawei, un „triple-fold”

Huawei vrea să aducă pe piață primul telefon (sau tabletă, mai degrabă) pliabil alcătuit din trei „bucăți”, nu doar două și care se poate plia astfel de 2 ori, nu doar o singură dată. După ce a apărut deja o fotografie cu device-ul în format deschis, în mâinile CEO-ului Huawei CBG (Consumer Business Group), Richard Yu, acum avem parte și de o fotografie cu telefonul pliat (lucru care indică că sunt puține șanse ca aceste fotografii să nu fie „scăpate” chiar de producător). În noua fotografie, Yu ține device-ul în formă pliată în mână, dezvăluindu-i formatul surprinzător de subțire, pentru un triple-fold, și ansamblul de cameră care iese puțin în exterior.

Telefonul este așteptat să vină cu un ecran pliabil de 10 inchi, și lansarea sa ar putea să fie chiar înainte de seria Mate 70 (care este programată momentan pentru mijlocul sau sfârșitul ultimului sfert fiscal din an). Insula camerei este similară cu cea de pe Mate X5, și telefonul nu arată foarte „butucănos” în mâinile unei persoane normale.

Bineînțeles, bateria din interior este bazată pe noua tehnologie Silicon-Carbon, care deja a fost adoptată de alți producători chinezi în telefoanele lor. Aceasta permite o densitate mai mare, însă momentan nu este la fel de rapidă ca versiunile tradiționale, deci ne putem aștepta la o încărcare ceva mai lentă decât cea cu care ne-a obișnuit Huawei până acum pe device-urile sale.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Huawei triple-fold device appears in new live photo